14.08.2017 Auteur: Zehnder Clean Air Solutions

Verbeter uw klanttevredenheid met professionele luchtzuivering

Als uw producten op tijd en in goede staat aan uw klanten worden geleverd, zorgt dat ervoor dat zij tevreden blijven en u hun eerste keus blijft. Mensen klagen al snel als ze niet tevreden zijn met de goederen die ze ontvangen, dus zorgen dat uw klanten tevreden zijn is een veeleisende maar essentiële taak. Als uw goederen niet in uitstekende conditie worden geleverd, leidt dit tot klagende klanten en mogelijke reputatieschade. Het is daarom van groot belang dat u uw producten in perfecte staat opslaat en levert, om te garanderen dat uw klanten tevreden zijn over uw producten en diensten.

 

Een brandschone indruk wekken bij uw klanten

 

Door de aard van groothandel en logistiek, worden opslag- en expeditieruimtes snel stoffig. Het stof zal ergens neerdalen en het is bijna onmogelijk te voorkomen dat uw goederen een stoflaagje krijgen, wat bij klanten geen schone indruk wekt.

De meeste bedrijven zijn zich van dit probleem bewust en proberen dit te verhelpen door hun schoonmaakbeleid aan te scherpen. Dit leidt niet alleen tot zeer hoge schoonmaakkosten, maar voorkomt ook niet dat stofdeeltjes in de lucht worden verspreid.

Dit probleem vormde bijvoorbeeld een uitdaging voor Göttsche Getränke GmbH & Co., een grote groothandel in dranken, gevestigd in Hamburg. Het bedrijf had een efficiënte oplossing nodig om de hoeveelheid stof in de expeditieruimtes terug te dringen.

“We wilden ervoor zorgen dat de goederen minder last hadden van stof en de medewerkers in een betere omgeving konden werken, om zodoende een hogere klanttevredenheid te bereiken.” - Andrea Wipprecht, hoofd magazijnlogistiek en logistieke projecten.

 

Klachten van klanten voorkomen

 

Göttsche Getränke GmbH & Co. KG en Posten Logistik hebben allebei een professioneel luchtzuiveringssysteem van Zehnder geïnstalleerd en zo hun stofprobleem opgelost. Voor Göttsche Getränke heeft Zehnder een oplossing op maat ontworpen, om te garanderen dat de luchtzuivering voldoet aan de eisen van de klanten van het bedrijf. De resultaten werden extreem positief ontvangen.

“Dankzij de professionele luchtzuivering konden we reeds een duidelijke daling van het aantal klachten van klanten met naar schatting 70 % vaststellen. De flessen en dozen zijn veel schoner, wat extra reinigingswerk bespaart.” - Andrea Wipprecht, Göttsche Getränke GmbH & Co. KG

 

Schone lucht, schone goederen en tevreden klanten

 

Met de hulp van een professioneel luchtzuiveringssysteem kunt u ervoor zorgen dat uw producten altijd in perfecte staat worden opgeslagen en geleverd. Het resultaat? Tevreden, trouwe klanten die telkens weer vertrouwen op de goederen en diensten van uw bedrijf.

 

Share