Warmte met Zehnder

Warmte vindt u bij Zehnder in veel verschillende vormen. Van design radiatoren voor bad- en woonkamer en plafondstralingspanelen tot warmtepompen met geïntegreerd ventilatietoestel. 

Warmte en wonen

"Alleen maar" verwarmen is bij woningen tegenwoordig niet meer genoeg. Uw doel is een grondige energiezuinige binnenklimaatoplossing.

Van klassieke design radiatoren voor badkamer en woonkamer via perfect op moderne verwarmingssystemen afgestemde radiatoren tot aan systemen voor comfortabele ruimteventilatie met maximaal 95% warmteterugwinning vindt u bij Zehnder zonder uitzondering doordachte oplossingen voor nieuwbouw en renovatie. 

Warmte en werken

Bij de verwarming van grote industriepanden kunt u meer dan 40% energie besparen - wanneer u in plaats van een traditionele heteluchtverwarming Zehnder verwarmings- en koelplafondsystemen toepast. Want de stralingswarmte verwarmt niet de gehele ruimte, maar alleen daar waar warmte nodig is.

Producten & Systemen voor het toepassings­gebied warmte

Design radiatoren

Verwarmings- en koelplafondsystemen

Individuele Zehnder designradiatoren voor bad- en woonkamer passen in elke ambiance. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

Verwarmings- en koelplafondsystemen van Zehnder verwarmen en koelen energiezuinig. Optimaal afgestemd op de ruimtelijke situatie.