Beurzen en evenementen

Maart 2015

Stand 11.314

Building Holland is het enige event waar alle beslissers uit de hele keten van de bouw bij elkaar komen. Dit jaar staat Building Holland in het teken van de toekomst van de bouw- en vastgoed sector.

Zehnder heeft zich, als sterke partner in de keten, verbonden aan dit event en wij willen u graag uitnodigen om mee te praten over deze nieuwe toekomst van de bouw- en vastgoed sector.

Wij werken graag samen met u aan een gezond en comfortabel binnenklimaat. Op onze stand (11.314) hebben we verschillende voorbeelden van projecten waar we dit hebben gerealiseerd.

Naast een bezoek aan onze stand kunt u zich ook laten inspireren door een sterk inhoudelijk programma met gerenommeerde sprekers, als Andy van den Dobbelsteen (TU Delft), Marc Lammers (Oud-bondscoach NL Hockey dames) en Titia Siertsma (UNETO-VNI).

Zehnder zal zelf ook een aantal presentaties geven:

  • 31 maart 2015 – 11.00 uur – Creëren van een gezond binnenklimaat; het hoe en waarom.
  • 31 maart 2015 – 15.40 uur – Noodzaak van integratie technische installatie in de bouwkundige oplossing.
  • 01 april 2015 – 17.10 uur – Zehnder-J.E. StorkAir heet voortaan Zehnder; totaalleverancier en kennispartner op het gebied van binnenklimaat

U kunt via onderstaande rode button uw uitnodiging verzilveren.

Building Holland is: netwerken, elkaar inspireren, een handreiking voor kansen in de bouw- en vastgoed sector. Praat mee, uw mening telt!

Graag tot ziens op Building Holland 2015, van 31 maart tot en met 2 april 2015 in Amsterdam RAI.