29.03.2016

Zehnder aanwezig op Renovatie & Transformatie

Van 12 t/m 14 april vindt de beurs Renovatie & Transformatie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Renovatie & Transformatie is hét nationale platform voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed.

Zehnder Zmart

Zehnder toont op haar stand de nieuwe Zehnder Zmart. De eerste radiator met kunststof binnenwerk waarin prestatie, comfort en duurzaamheid worden gecombineerd. De vlakke plaatradiator is maar liefst 60% lichter dan een conventionele radiator dankzij een uniek kunststof binnenwerk. Door de flexibele 360°-aansluitingen is de Zehnder Zmart overal en altijd probleemloos plaatsbaar zónder het leidingwerk vooraf op te hoeven nemen. De lichtgewicht radiator kan worden getild, geplaatst en geïnstalleerd door één persoon. De radiator is voorzien van geïntegreerde (nog wel verplaatsbare) thermostaatknop en ventiel. Deze onderdelen hoeven dus niet apart te worden besteld. Daarnaast heeft het de laagste CO2-footprint in de markt: een kwart lager dan traditionele radiatoren.

Zehnder WHR 918

Ook de hypercompacte wtw-unit WHR 918 is aanwezig. Met zijn compacte afmeting en goede prestaties is deze WHR 918 dé ventilatie-unit met warmteterugwinning voor uw renovatieprojecten. De Zehnder WHR 918 is speciaal ontworpen voor zeer kleine ruimten en is hierdoor in te passen in een keuken- of badkamerkastje.  Ook op energie en geluid scoort de WHR 918 goed. Het thermisch rendement van de WHR 918 is opmerkelijk hoog (boven 94 procent). Het energieverbruik ligt minstens 25 procent lager dan bij alternatieven. Ook qua geluid is de unit zuinig. De innovatie is een ideale oplossing voor woningen en appartementen die toe kunnen met 180 m³/h aan luchtverversing.

ComfoFresh

Combineer onze ventilatiesystemen met ons kunststof luchtverdeelsysteem ComfoFresh en zorg voor een nog stiller en hygiënischer binnenklimaat. Het type ComfoFlat is met haar ovale vorm bij uitstek geschikt om toe te passen in Renovatie. Hoe? Kom dat bekijken op onze stand.


Zehnder is het vinden in hal 4, stand A 024. U bent van harte welkom.

 

Share
Zehnder Group Nederland
Postbus 621 8000 AP Zwolle
Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Nederland
T +31 38 429 69 11
F +31 38 422 56 94
Web 
Alle nieuws