Strategie en visie

“Always around you”
Onze missie is het  omringen van mensen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werk- en leefomgeving. Binnenklimaat is onze bron van inspiratie. Het motiveert ons in het zijn van de meest toonaangevende leverancier van gezonde, comfortabele en energiezuinige binnenklimaatoplossingen. We leveren een “Vitaal binnenklimaat”.

Vitaal binnenklimaat
Zehnder draagt bij aan de vitaliteit van de mens in de gebouwde omgeving. Dit doen wij door het faciliteren van een geoptimaliseerd binnenklimaat. Zehnder bezit over een sterk samenwerkend vermogen om te leveren waar u om vraagt, met inbreng van onze kennis en kunde van eigen producten en de markt. Hiermee kunt u ook uw klant een optimale oplossing garanderen. Zehnder staat voor haar producten en haar adviezen. Daarom garandeert Zehnder dat de vooraf afgesproken prestaties gehaald worden.
Of het nu gaat om ventilatie, verwarming, koeling of filtering, Zehnder is vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat.

Met elkaar
Onze organisatie kenmerkt zich door heel open om te gaan met klanten, personeel, leveranciers en collega-ondernemingen. Vertrouwen in elkaar vormt de basis van de onderneming. Onze pioniersmentaliteit en de bereidheid om risico's te nemen vertalen zich in het vergaand delegeren van verantwoordelijkheden in de organisatie. Dit alles met een scherpe blik op energieverbruik van onze producten. Het resultaat: een opvallend hoge betrokkenheid van de werknemers en de gedrevenheid om samen met anderen idealen te verwezenlijken en steeds nieuwe product-marktcombinaties te exploreren.