Altijd het beste klimaat voor
STIL GENIETEN
met de nieuwe ventilatie-unit Zehnder ComfoAir E met warmterugwinning.

Zehnder ComfoAir E

Het superstille ventilatiesysteem

In het segment van warmteterugwinsystemen biedt de Zehnder ComfoAir E u de perfecte balans tussen een economisch aantrekkelijke installatie en zeer comfortabele prestaties. Met de ventilatie-unit Zehnder ComfoAir E met warmterugwinning heeft u vandaag al de ventilatie-unit van morgen in handen. De Zehnder ComfoAir E zorgt voor een solide basis die verder gaat dan de gevraagde standaard.

Waarom Zehnder ComfoAir E?

18% stiller

Laagste geluidsniveau

De Zehnder ComfoAir E is de ventilatie-unit met warmteterugwinning met het laagste geluidsniveau in de markt. In woon- en slaapkamers worden extreem lage geluidsniveaus bereikt. Daarmee wordt ruimschoots voldaan aan de bouwbesluiteisen en de verwachtingen van klanten.

34% goedkoper

Beste energie-efficiëntie en hoogste EPC-waarden

Dankzij de nieuwste toegepaste technologieën in de warmtewisselaar en de ventilatoren worden de energiekosten met 34% verlaagd in vergelijking met conventionele ventilatie-units met warmteterugwinning.

 

 

Tijd besparen

Ideale projectoplossing

Dankzij de eenvoudige installatie en de snelle inbedrijfstelling beschikt u in een mum van tijd over een optimaal presterend ventilatiesysteem. De ComfoAir E heeft, ook bij hoge luchthoeveelheden, een extreem laag geluidsniveau en bijzonder laag opgenomen vermogen. Dit maakt de Zehnder ComfoAir E de ideale oplossing voor toepassing in projecten.

Waarom is het zo makkelijk?

Maakt elke stap eenvoudiger, van installatie tot onderhoud.

Eenvoudige, betrouwbare plug & play installatie en  eenvoudig in het onderhoud: Zehnder ComfoAir E maakt uw werk in ieder opzicht gemakkelijker en levert u gegarandeerd tevreden klanten op. Om nog maar te zwijgen van de kwaliteitsgarantie, de technische expertise en service-support van een gerenommeerd merk waar u uw voordeel mee doet.

Voor welke gebouwen is het ontworpen?

Zehnder ventilatiesystemen bieden maximale ontwerpvrijheid. Of het nu om een eengezinswoning of een appartement gaat, nieuwbouw of renovatie, wij bieden altijd de juiste oplossing voor een vrijwel moeiteloze installatie. Wij bieden alle producten en toebehoren aan om een compleet ventilatiesysteem te kunnen installeren. Het Zehnder-systeem als geheel bestaat uit innovatieve ventilatie-units en een luchtverdeelsysteem die zijn opgebouwd uit compatibele componenten die gemakkelijk selecteerbaar zijn.

Van nieuwbouw tot renovaties, van appartementen tot grote gebouwen: Zehnder ComfoAir E biedt u een perfecte oplossing voor elke bouwsituatie met twee verkrijgbare luchtvolumevarianten. In overleg met u bepalen wij het juiste systeem - van de ventilatie-unit tot de ideale luchtverdeling. 

Appartementenblok

Gerenoveerd rijtjeswoning

Nieuwbouw 2 onder 1 kap

Training & Service

Verbeter uw winstgevendheid door een expert op het gebied van ventilatiesystemen te worden in samenwerking met een partner die u in alle opzichten ondersteunt:

 • Training bij Zehnder Group Nederland
 • Training op locatie
 • Op maat gesneden trainingsprogramma

Voordelig voor iedereen

Voor Installateurs

Voor Gebruikers

Voor Planners

 • Support van een groot merk
 • Concurrentievoordelen door innovatieve oplossingen en training
 • Zorgeloos totaalpakket
 • Verbetering van gezondheid en welzijn
 • Comfort voor het hele gezin
 • Tegelijkertijd energie en geld besparen
 • Waardebehoud van uw woning
 • Gemoedsrust in de planning: energie-efficiënte complete oplossingen, gecertificeerd en gegarandeerd
 • Competente advisering en ondersteuning bij o.a. capaciteitsberekeningen
 • Up-to-date wanneer het om milieucertificaten en intelligente besturingstechniek gaat

Technische gegevens & Downloads

Download technische details van de Zehnder ComfoAir E 300 R en Zehnder ComfoAir E 400 R.

Zijn uw klanten al voorzien van stilte en comfort?

Ga voor absolute klanttevredenheid door meer comfort en stilte aan uw klanten te bieden dankzij de extreem stille ventilatie-unit Zehnder ComfoAir E. Al gedaan? Dan is het nu tijd om u blij te maken!

Upload een foto van uw geïnstalleerde ComfoAir E en win tickets voor een concert naar keuze!

De prijs van 2 podiumkaarten t.w.v. €25,- per stuk wordt aan de eerste twintig deelnemers uitgereikt. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. De organisatie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan deze actie. 

Upload een foto
Files must be less than 5 MB.
Allowed file types: jpg jpeg png.