Praktijktraining

ClimateSwitch

Gezond koelen én verwarmen met ventilatie

Haal alles uit het ventilatiesysteem en win koelte terug in de zomer en warmte in de winter. Aanvullend kun je kiezen voor actieve of passieve koeling en verwarming uit het Climate Switch programma.

Tijdens deze training leer je hoe Zehnder Climate Switch koelen en verwarmen met ventilatie mogelijk maakt, welke regelgeving is van toepassing, welke producten heb je nodig en waar moet je op letten wanneer je ze wilt toepassen in de woningbouw.

Bedoeld voor:

  • Installateurs
  • Adviseurs

 

Locatie(s)

  • Zwolle

Schrijf je gratis in

Voor deze training is geen specifieke voor-opleiding nodig en wordt kosteloos aangeboden

Ook interessant

Ontwerpen individuele ventilatie voor de woningbouw

Na het volgen van deze training kun je op basis van de actuele wetgeving en de wensen van je klant een ventilatiesysteem ontwerpen dat voldoet aan alle eisen en de huidige stand der techniek. Bovendien kun je de inregelstanden bepalen als startpunt voor het correct inregelen van de installatie.

ComfoAir Q en ComfoAir E: de standaard in wtw-ventilatie

Deze praktijktraining richt zich volledig op de producteigenschappen en verbeteringen van de ComfoAir Q en ComfoAir E ten opzichte van de vorige generatie wtw-systemen. Na deze training ken je de mogelijkheden van de toestellen en weet hoe je ze moet toepassen. Ook komen de uitgebreide regelmogelijkheden aan bod en weet je waar je op moet letten wanneer je ze toepast.

Inregelen ventilatiesystemen voor individuele woningbouw

Een training gericht op het zelfstandig en vlot inregelen van een ventilatiesysteem. Hierdoor beschikt de gebruiker over een efficiënter en comfortabeler systeem dat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Zo combineer je tevreden klanten én verbreedt je jouw kennis in de ventilatietechniek. 

Onderhoud en service aan ventilatiesysteem D

Na het volgen van deze training ben je bekend met de Zehnder wtw-ventilatiesystemen vanaf de WHR 930. Deze training biedt met name inzicht in het onderhoud en de service van de wtw-units. 

Onderhoud en service aan ventilatiesysteem C

Onderhoud van de Zehnder producten specifiek gericht op mechanische ventilatie. Na het volgen van deze training weet je onder andere hoe je de CMF, de CVF, RPMe en MX moet worden onderhouden.  

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.