Onderhoud en service aan ventilatiesysteem C, afzuigventilatie in de woningbouw

Na het volgen van deze training ben je bekend met de Zehnder afzuigventilatie systemen zoals CMF, CVF, RPM(e), MX etc. en weet je hoe je deze producten moet onderhouden. Je bent in staat om met behulp van toesteldocumentatie en een mobiele app de belangrijkste storingen te herkennen en op te lossen. Met de opgedane kennis kun jij het verschil maken bij jouw klant door een juiste analyse en uitstekend onderhoud te leveren.

Naast nieuwe kennis en vaardigheden neem je mee:

  • Een samenvatting van de lesstof
  • Het Zehnder S&O Systeem C certificaat van deelname

 

Bedoeld voor:

  • (Service)monteurs
  • Service coördinatoren
  • Service planners die werkzaam zijn in de ventilatietechniek

 

Locatie(s)

  • Zwolle

Schrijf je gratis in

Voor deze training is geen specifieke voor-opleiding nodig en wordt kosteloos aangeboden

Ook interessant

ClimateSwitch: gezond koelen én verwarmen met ventilatie

Hoe maak je koelen en verwarmen mogelijk met ventilatie, welke regelgeving is van toepassing en welke producten zijn nodig? Dat, én hoe en wanneer toe te passen in de woningbouw, leer je tijdens deze training over Climate Switch. 

Ontwerpen individuele ventilatie voor de woningbouw

Na het volgen van deze training kun je op basis van de actuele wetgeving en de wensen van je klant een ventilatiesysteem ontwerpen dat voldoet aan alle eisen en de huidige stand der techniek. Bovendien kun je de inregelstanden bepalen als startpunt voor het correct inregelen van de installatie.

ComfoAir Q en ComfoAir E: de standaard in wtw-ventilatie

Deze praktijktraining richt zich volledig op de producteigenschappen en verbeteringen van de ComfoAir Q en ComfoAir E ten opzichte van de vorige generatie wtw-systemen. Na deze training ken je de mogelijkheden van de toestellen en weet hoe je ze moet toepassen. Ook komen de uitgebreide regelmogelijkheden aan bod en weet je waar je op moet letten wanneer je ze toepast.

Inregelen ventilatiesystemen voor individuele woningbouw

Een training gericht op het zelfstandig en vlot inregelen van een ventilatiesysteem. Hierdoor beschikt de gebruiker over een efficiënter en comfortabeler systeem dat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Zo combineer je tevreden klanten én verbreedt je jouw kennis in de ventilatietechniek. 

Onderhoud en service aan ventilatiesysteem D

Na het volgen van deze training ben je bekend met de Zehnder wtw-ventilatiesystemen vanaf de WHR 930. Deze training biedt met name inzicht in het onderhoud en de service van de wtw-units. 

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.