De energietransitie. Ben je er klaar voor?

Steeds meer woningcorporaties en huiseigenaren verduurzamen. Logisch! Het is beter voor het klimaat én voor de energierekening. En dus groeit de vraag naar installateurs die weten hóe. Om jou daarbij te ondersteunen, ontwikkelden we ‘Renovation Ready’. Een nieuw totaalconcept waarmee je je positie in de verduurzamingsmarkt versterkt. Met nieuwe producten, handige tips en trainingen. Word ook renovatie-expert met Zehnder! Zo ben je op tijd klaar voor projecten van de toekomst.

Duurzaam bouwen, anders denken

In 2050 moeten ruim 7 miljoen woningen aardgasvrij zijn. Samen hebben we dan ook uitdagende klus te klaren! Om de doelstellingen van het Klimaatakkoord te halen, hebben we een allesomvattende aanpak in (ver)bouwen nodig. Gelukkig groeit het bewustzijn dat je met ventilatie (en verwarming) een woning flink verduurzaamt. Hoe dat precies werkt, tekenden we eenvoudig uit. In één oogopslag voor jezelf én voor je klanten.

Zo werkt verduurzamen met ventilatie

Jouw partner in duurzaam renoveren

Mensen gezond laten wonen. Comfortabel, met een lagere energierekening. Dat hebben we voor ogen als we aan onze producten en oplossingen werken. Elke dag opnieuw. Met de run op verduurzaming, hebben we oplossingen nodig. Wij hebben die. Voor elke renovatievraag, elke woning en elk budget. Zoals onze nieuwste parel, die schittert in al zijn eenvoud. Soms komt de oplossing namelijk gewoon uit de lucht vallen.

Ontdek dé renovatie-oplossing volgens Zehnder

Goed voor de planeet, goed voor jou

De CO2-voetafdruk van bouwen en verbouwen moet substantieel omlaag. Daarom maken we bij Zehnder de switch van lineair naar circulair denken. Zo verleggen we onze focus van ‘nieuw’ naar het ‘verlengen’, en dus een langere levenscyclus van onze producten. En dat doen we door onze grondstoffen, techniek en data slimmer in te zetten.

Duurzaamheid en circulariteit

Renovatieproject? Level up!

Elk renovatieproject is anders. Steeds zijn er andere uitdagingen en (on)mogelijkheden. Voor een succesvolle renovatie heb je een helder doel, slimme systemen én de juiste acties nodig. Met ons handige stappenplan helpen we je kiezen uit verschillende levels van ventilatie en verwarming. Waarbij je kunt upgraden óf kunt opschakelen naar een volgend level. Net wat past bij de wensen en budget van jouw klant. Er is altijd een match.

Level 0
Raamventilatie

Je ventileert alleen door de roosters van de ramen. Dat betekent dat de luchtkwaliteit vaak onvoldoende is. Ook het comfort is matig en de energiekosten hoog. Er zijn verder geen kosten, omdat je niets hoeft aan te schaffen of te onderhouden.

Voor elk project een goed systeem. Welk type bouw wil je verduurzamen?

Portaal x Zehnder

“We kijken bij de verduurzamingsopties voor onze bewoners steeds vooruit, naar 2050. De keuze voor Zehnder sluit daar goed bij aan: de techniek gaat lang mee en het onderhoud is minimaal. Bijkomend voordeel zijn de filters. De bewoner kan die makkelijk zelf vervangen. En ze krijgen ze van ons natuurlijk.”

Linda Foekens – Woningcorporatie Portaal

Woningcorporaties verduurzamen woning met OverFlow

Ook woningcorporaties verduurzamen hun woningen. Steeds vaker zetten ze daar balansventilatie voor in. Omdat het effect zo groot is en Overflow zo eenvoudig. Zo ook woningcorporatie Portaal. Zij lanceerden ‘Jouw Thuis’: een concept waarin bewoners zelf kiezen of en hoe ze willen verduurzamen. Inmiddels kozen al veel bewoners voor verduurzaming met balansventilatie.

Lees het artikel

Partners in renovatie.

Zo helpen we je woningen nieuw leven in te blazen.

Samen op weg naar 2050

In Nederland willen we in 2050 volledig van het aardgas af zijn. Alle woningen en alle gebouwen. Een geweldige, maar behoorlijke opgave. Dat ‘duurzaam’ ook ‘lange termijn’ betekent, legt onze collega Rutger Naber uit.

Don’t wait to renovate
Ook expert in renovatie worden?
Neem contact op met een van onze renovatie-experts
Aan de slag met renovatie? We helpen je graag op weg met een goed advies over de beste ventilatie voor jouw renovatie. Want geen renovatie is hetzelfde. Dan is het fijn als er even een partner meekijkt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.