Eén plaats voor elke vraag

We helpen je graag. Met vragen over onze producten en diensten, technische problemen, servicevragen, onderhoudsverzoeken, klachten of andere (aan)vragen. In het MyZehnder Support Center vind je ondersteuning en antwoorden op al jouw individuele ventilatie- en verwarmingsvragen. Maak vandaag nog een account aan ontdek alle Zehnder services en diensten.

Problemen zijn er om opgelost te worden. 

Wij zorgen voor jouw systeem

Reken op ons voor ondersteuning bij het inregelen van systemen, onderhoudsvragen of andere services. Kies uit deskundige diensten en vraag ze eenvoudig aan.

Onderhouds abonnementen

Jouw abonnement als consument voor wtw onderhoud: hét geheim van een langdurig efficiënte installatie.

Hier aanvragen > 

Inregelservice consument

Onze ventilatie-expert komt langs om de instellingen van jouw wtw-unit te checken en stelt hem zo nodig helemaal op jouw woning in.

Meer informatie of direct bestellen >

Productregistratie

Ga voor zekerheid met productregistratie van Zehnder. Registreer je Zehnder ventilatie-unit als professional of consument en profiteer van de verschillende voordelen.

Meer informatie of registreer direct >

Professionals inregelservice wtw

De weg naar het beste binnenklimaat met inregelservices voor jou als professional.

Bestel inregelservices wtw >

Professionals inregelservice ComfoRoof MX

De weg naar het beste binnenklimaat met inregelservices voor jou als professional. 

Bestel inregelservice ComfoRoof MX >

Partner for Life

Samenwerken, kennis delen, groeien en beloond worden? Dat doen we als partners. 

Bekijk de voordelen als Partner for Life >

Technische ondersteuning op álle vlakken

Of het nu gaat om (koelen met) ventilatie, verwarming of filtering: je kunt altijd op ons rekenen bij technische vragen over onze producten. Of voor hulp bij de installatie of andere services. Selecteer je productgroep en reken op onze betrouwbare ondersteuning.

Design radiatoren

Zehnder design-radiatoren verwarmen je huis in stijl. Voor elke situatie en elke ruimte is er een passende designradiator. Woonkamer, badkamer, in een hoek, onder het schuine dak... Er is zelfs een Zehnder radiator als trapleuning. Waar dan ook, we gaan voor uitstraling. Want een designradiator moet niet alleen snel verwarmen, maar ook fijn zijn om naar te kijken.

Technische informatie >

P58-180-055-E, RBZSS180055E, Immersion heater, Ribbon, bathroom, chair, electric,

Ventilatie-oplossingen

Voor een optimaal binnenklimaat ga je voor een ventilatiesysteem van Zehnder. Onze ventilatie-oplossingen zorgen ervoor dat verse lucht continu wordt aangevoerd en gebruikte lucht uit de ruimten wordt afgevoerd. Op die manier is het binnenklimaat gezond en comfortabel én ook nog eens energie-efficiënt en klimaatvriendelijk. Zo heb je altijd het beste klimaat voor ventilatie. En dat geeft lucht.

Technische informatie >

ClimateSwitch

Met ClimateSwitch gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. De ventilatietechniek van Zehnder koelt én verwarmt namelijk intuïtief. Op het juiste moment, altijd met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Het hele jaar gezond. ClimateSwitch zorgt voor verse lucht in huis, het filteren van ongezonde deeltjes en een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid. 

Technische informatie >

Climate Switch Icon, Mountain Background
Originele Zehnder filters

Zijn jouw wtw-filters aan vervanging toe? Of staat er een nieuw project in de steigers waarvoor je nieuwe filters voor een warmteterugwinsysteem moet bestellen? De prestaties van jouw hele ventilatiesysteem (en dus het klimaat in de woning of gebouwen) valt of staat met de kwaliteit van de filters. Geen zorgen, welke warmteterugwinning filters je ook zoekt: je vindt ze gegarandeerd bij Zehnder!

Gelijk aan de slag? Kom in de lucht!
Met jouw persoonlijke MyZehnder Support Center-account profiteer je van gemakkelijk en snel contact met ons serviceteam. Je vindt een antwoord op al jouw vragen: van producten en diensten, tot onderhoudsverzoeken, servicevragen en technische diensten. Maak een account aan en ontdek een wereld aan oplossingen.
Maak een account aan >
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.