Van een kleine, door familie geleide mechanische werkplaats in Granichen (Zwitserland) tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. De wortels van het bedrijf zijn diep verweven met de ondernemersgeest van de familie Zehnder die het bedrijf al meer dan 125 jaar vorm geeft.

Uitgelichte functies

filter
filter
16.05.2024
Process Engineering Testing
Ben jij een doelgerichte professional die graag de kwaliteit en efficiëntie van productieprocessen optimaliseert door middel van innovatieve testmethoden?
16.05.2024
Maintenance Engineer
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en je bezig te houden met de verdere automatisering en robotisering van het assemblageproces? Wil je daarnaast een coördinerende rol te vervullen in het onderhoud van alle machines en installaties?
30.04.2024
Process Engineer Development
Wil jij het liefst bezig zijn met zowel product als proces? Als Process Engineer Development ligt jouw interesse bij productontwikkeling vanuit het maakproces en hou jij je bezig met ontwikkelen, ontwerpen en realiseren.

Jouw voordelen – Onze belofte

Training & Ontwikkeling

 • Internationale carrièremogelijkheden

 • eLearning opties (Bijv. Engels, Soft Skills, producttrainingen)

 • Interne en externe trainingsmogelijkheden

 • Opleidingsprogramma's voor managers

 • Regelmatige evaluaties met je manager over jouw persoonlijke ontwikkelingen en groeikansen

 • Gezamenlijke introductiedagen

 • Young Zehnder programma voor medewerkers onder 35. Om andere collega’s te leren kennen, je netwerk te vergroten en je verder te professionaliseren

Financieel

 • Concurrerend salaris
 • Variabele winstuitkering
 • Kortingen op Zehnder producten
 • Flexibele aanvullende pensioenregelingen
 • Aanvullende verzekeringen
 • Kortingen op verzekeringen
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsplan
 • Tegemoetkoming in de kosten voor een thuiswerkplek
 • Minimaal 34 vakantiedagen (27 + 7 ADV) met de mogelijkheid om bij te kopen

Gezondheid & Vitaliteit

 • Flexibele werkuren
 • Hybride  werken
 • Ergonomische werkplekken
 • Flexibele vakantieregelingen. Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Fit for Future Programma. Gemaakt voor een door medewerkers. Om vitaal te zijn en te blijven
 • Kortingen op lidmaatschap van fitnesscentra
 • Dagelijks vers fruit

Bedrijfsrestaurant & Evenementen

 • Bedrijfsrestaurant met gezonde en afwisselende producten
 • Bedrijfsevenementen (Hessenpoort toernooi, Halve Marathon van Zwolle, Tafelvoetbal toernooi)
 • Regelmatige teamuitjes
 • Evenementen (bijv. Zehnder Run, Familie dag)
 • Zomer BBQ, Sinterklaas- en Kerstfeest
 • Actieve Personeelsvereniging (o.a. pubquiz, karten)

Dit is Zehnder

Altijd het beste klimaat

Wij zijn een wereldwijd leider en leverancier van oplossingen voor een energiezuinig, gezond en aangenaam binnenklimaat.

Wereldwijde instelling

Ons wereldwijde succesverhaal wordt geschreven door onze 4.000 werknemers in Europa, China en Noord-Amerika.

Wij zijn familie

Bij Zehnder gaan we uit van samenwerken. De familie waarden die ruim 125 jaar geleden de basis vormden van de organisatie zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Vanuit vertrouwen, klantgerichtheid en openheid, met respect en nieuwsgierigheid. Onze bedrijfscultuur wordt sterk beïnvloed door onze kernwaarden: klantgerichtheid, respect, vertrouwen, nieuwsgierigheid en openheid.

Laten we samen groeien

Dankzij onze gepassioneerde binnenklimaatfans groeit Zehnder snel. Wil je ook een bijdrage leveren aan het succesverhaal en helpen bij de ontwikkeling van innovaties voor morgen?

Zehnder biedt onbeperkte mogelijkheden

Wie we zijn

Wat inspireert ons en waaruit bestaat het DNA van Zehnder? Maak kennis met de collega’s van Zehnder en hun persoonlijke succesverhalen.
 

Lees verder

Jouw carrièremogelijkheden

Laten we samen groeien

We zijn een innovatief bedrijf en leider binnen ons vakgebied. Over de hele wereld werken onze experts samen aan duurzame en innovatieve producten. Experts die graag hun kennis graag met elkaar delen en een actieve bijdrage willen leveren aan de toekomst. Wil jij ook jouw bijdrage leveren?

Lees verder

Ontmoet jouw nieuwe collega's
Hoe is het om bij Zehnder te werken

5 stappen voor een succesvolle sollicitatie

Leuk dat je kijkt op onze vacaturesite! Zit er een passende vacature bij? Stuur ons je online sollicitatie samen met je CV en andere relevante documenten.

Nadat je hebt gesolliciteerd, sturen we je binnen drie dagen een ontvangstbevestiging. Als we een passende functie hebben nodigen we je uit voor een digitaal introductiegesprek of een gesprek op locatie. Dit eerste gesprek draait vooral om kennismaken. Wie ben jij en wat is voor jouw belangrijk in een baan? Wij willen niet alleen weten wat voor kennis je bezit maar vooral wie jij bent als persoon. Stel al je vragen aan de desbetreffende manager of de collega van HR. In een open gesprek proberen we een goede indruk te krijgen van je achtergrond en persoonlijkheid.

Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, waarbij je kennis maakt met je directe supervisor, een collega van de personeelsafdeling (HR), (een directe collega) en de manager van je supervisor. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om kennis te maken met toekomstige collega’s en al jouw vragen te stellen over de afdeling en de functie aan diegene die dit het beste weten. Op de manier krijg je een volledig beeld van de functie, de werfsfeer en onze cultuur. In een open gesprek proberen we een goede indruk te krijgen van je achtergrond en persoonlijkheid. Aan het einde van het gesprek spreken we samen een datum af waarop we contact met elkaar opnemen. Vaak is dit binnen drie dagen.

Bij sommige vacatures bestaat de sollicitatieprocedure ook uit een persoonlijkheid assessment. Het assessment maak je vooraf digitaal en het feedback gesprek met onze coach plannen we aansluitend op het gesprek.

Na het gesprek krijg je binnen drie dagen feedback van onze HR-collega. Op de afgesproken tijd nemen wij contact met je op en bespreken we hoe jij de gesprekken hebt ervaren. We willen dan graag van gedachten wisselen over onze wederzijds indrukken.

Zijn we allemaal enthousiast? Dan stemmen we samen de vervolgstappen af en doen we een officieel aanbod.

We ontvangen je graag als nieuwe collega! De collega’s van HR zullen je helpen om te zorgen dat alle benodigde informatie aanwezig is en jij zorgeloos kan beginnen aan je nieuwe carrière.

PS: Als je geen geschikte vacature vindt, kun je ons altijd een open sollicitatie toesturen. We beoordelen continu de door ons ontvangen sollicitaties en zullen contact met je opnemen als we een vacature hebben die bij jouw kwalificaties past.

Start je carrière
Solliciteer nu
Vind de baan die het beste bij jou past en solliciteer online
Vragen?
Voel je vrij om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt

Telefonisch

Wil je graag een persoonlijk gesprek met ons? We verheugen ons al op je telefoontje.

038-4296911

E-mail

Neem 24/7 contact met ons op. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.

carriere@zehndergroup.com

Zehnder Group Nederland

Lingenstraat 2

8028 PM

Zwolle

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.