Zehnder ComfoPost

Onze zomers worden warmer, de temperatuur in huis vaker onprettig. Zehnder ComfoPost koelt en ontvochtigt lucht. Voor comfort op warme dagen. 

ComfoPost. Koelt en ontvochtigt voor ultiem comfort

ComfoPost is een koelbatterij die gevoed kan worden met koud water vanuit de waterpomp. Daarmee kan de verse, gefilterde toevoerlucht efficiënt gekoeld worden. Zehnder’s ComfoPost koelt én ontvochtigt wanneer de warmtepomp daar signaal voor geeft. Terwijl de ComfoAir Q of E zijn werk blijft doen.

ComfoPost. Voor aangename zomers.

De Zehnder ComfoPost wordt geïntegreerd in het ventilatiekanaal. Je combineert hem met de warmteterugwin-units ComfoAir Q of ComfoAir E. Het goede nieuws is: er is slechts één ComfoPost nodig. Die zorgt voor een comfortabel binnenklimaat voor de hele woning.

Extra comfort

Luchtvochtigheid in balans

De ComfoPost koelt niet alleen, hij zorgt ook voor een prettige luchtvochtigheid. En dat ervaar je direct. Want door ’s zomers de luchtvochtigheid te verlagen, wordt de gevoelstemperatuur een stuk aangenamer. En daarbij: omdat het ventilatiesysteem de verse buitenlucht filtert, is het binnen(klimaat) ook nog eens gezond.

Energiebesparend

ComfoPost werkt wanneer nodig

ComfoPost werkt energiezuinig. Hij wordt namelijk pas ingeschakeld als het ClimateSwitch-systeem actieve koeling nodig heeft om de juiste temperatuur te bereiken. Tot die tijd wint het ventilatiesysteem zelf koelte uit de uitgaande lucht. Zo switcht het systeem vanzelf naar de meest duurzame oplossing om de ingestelde temperatuur te bereiken. 

ComfoPost X ClimateSwitch

ComfoPost is een van Zehnders producten met ClimatesWitch: Zehnders serie met slimme oplossingen. Slim, omdat ze er zelf voor zorgen dat je elk seizoen gezond én comfortabel woont.

Ontdek ClimateSwitch

[Translate to Nederlands:] Zehnder Comfopost schakelt zelf tussen de seizoenen met ClimateSwitch

Aangename gevoelstemperatuur

Door de actieve temperatuurregeling en de ontvochtiging van de buitenlucht, is ComfoPost de perfecte toevoeging op het ventilatiesysteem. Doordat de ComfoPost niet alleen koelt maar ook de lucht ontvochtig, zorgt hij voor een aangename gevoelstemperatuur in de zomer.

Meer weten over ComfoPost?
Deel je wensen, situatie en opties met ons.
Ben je een professional?
Er is altijd een groothandel in de buurt.
ComfoPost bij jou thuis?
Bespreek je wensen met een installateur dichtbij.
Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.