CA Q, comfo Air Q, Installer, Shooting, people, basement, technical room,

Services – hoe kunnen we jou helpen

Je wil geen omkijken naar je verwarming- of ventilatiesysteem, dat snappen we. Daarom staat Zehnder klaar om je verder te helpen. Geen antwoord op je vraag gevonden? Kom in de lucht via mail of telefoon!

WTW onderhoudsabonnementen

Door je unit tijdig en correct te onderhouden, voorkom je uitval. Zo gaat jouw unit niet alleen langer mee, maar gaat hij ook energiezuiniger om met energie. Een goed werkende unit is cruciaal voor gezonde lucht in huis. Om aan jouw behoeften te voldoen, hebben we verschillende onderhoudsformules.

Ontdek ze hier

Inregelservices

Check, dubbelcheck, inregelcheck – is jouw ventilatie-unit al afgestemd op je leefsituatie? Dankzij deze in te regelen, zorg je ervoor dat deze op maat van jouw woning werkt, want one size does not fit all. Door je unit in te laten regelen, heb je baat van:

Meer comfort

een ingeregelde unit werkt niet alleen stiller, maar hij zorgt er ook voor dat het niet tocht in huis. Dat komt omdat hij exact weet hoeveel lucht hij binnen moet blazen en moet afvoeren.

Minder betalen

na inregelen weet je unit perfect wanneer hij een tandje bij moet steken en wanneer niet, waardoor hij erg efficiënt omgaat met energie en niet meer verbruikt dan nodig.

Meer info over je product

Info, storing, handleiding of instructievideo aan het zoeken? Je vindt ze hier! Mocht het toch niet lukken, dan staan we bij Zehnder ook klaar om je te komen helpen op locatie.

Productinformatie

mock up, phone, in hand, connect App, people, woman,
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.