Zehnder - J.E. StorkAir, CVM, CVF

Kanaalventilatoren

Voor de gestapelde woningbouw, scholen en kleine toepassingen zoals een buurtcentrum, kerk, kinderdagverblijf of loods, zorgen de Zehnder dakventilatoren 24/7 voor gezonde binnenlucht. Door de diversiteit aan daken is iedere situatie anders. Het uitgebreide Zehnder assortiment biedt altijd een specifieke oplossing. 

Assortiment kanaalventilatoren

Kanaalventilatoren voor mechanische lucht toe- en/of afvoer van diverse ruimten. De CVF is een direct gedreven kanaalventilator, bedoeld voor binnenopstelling en geschikt voor aansluiting op ronde kanalen. Deze kanaalventilatoren zijn voorzien van energiezuinige gelijkstroomventilatoren. Het voordeel is dat ze voorzien zijn van optimale regelmogelijkheden en volledig programmeerbaar zijn. Ze kunnen op druk via een CO2-sensor of schakelaar worden aangestuurd.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.