Wet- en regelgeving

Alle bouw- en renovatievergunningen voor woning- en utiliteitsbouw moeten voldoen aan de eisen van BENG (bijna energieneutrale gebouwen). Zehnder helpt je deze wet-en regelgeving te begrijpen en toe te passen. Zo ben jij snel thuis in de wereld van regel- en wetgeving voor ventilatie én realiseer jij bouwprojecten met een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat.

Wet- en regelgeving ventilatie

Samen op weg naar energieneutrale woningen 

De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging. Om de afspraken voor de gebouwde omgeving uit het Klimaatakkoord te realiseren zijn praktisch toepasbare, hightech binnenklimaat-oplossingen nodig, maar ook kennis en kunde om ze correct toe te passen. Zehnder helpt je op weg met relevante informatie over wet- en regelegeving, handige invulinstructies, interessante achtergrondartikelen en informatieve kennisclips. Zo gaan we samen op weg naar de realisatie van een CO₂-neutraal gebouwde omgeving in 2050.

 

Kennisartikelen

Je basiskennis over ventilatie en wet- en regelgeving in de woningbouw breidt zich snel uit met deze interessante kennisartikelen. De onderwerpen zijn zeer divers: van wetenschappelijke studies tot de vertaling hiervan naar de Zehnder-producten. Rode draad is de boeiende wereld achter de binnenklimaattechnologie.

Op de hoogte blijven

Meld je onderaan deze pagina aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Artikelen     Bekijk alle artikelen

Kennisclips

Bekijk een van de vele Zehnder kennisclips en leer alles over wet- en regelgeving op het gebied van ventilatie. Onze experts geven hierin kort en bondig antwoord op de meest gestelde vragen rondom dit thema. 

Wat is BENG?

Welk ventilatiesysteem heeft de beste score in BENG 2?

Wat zijn verklaringen en wat kun je ermee?

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.