De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging. Om de afspraken vanuit het Klimaatakkoord voor de gebouwde omgeving te realiseren, zijn praktisch toepasbare, high tech binnenklimaat-oplossingen nodig. Maar ook kennis en kunde om ze correct toe te passen.

Zehnder helpt je graag op weg. Op deze pagina vind je interessante achtergrondartikelen rondom actuele thema's uit de wet- en regelgeving.

Kennisartikelen

Je basiskennis wet- en regelgeving woningbouw breidt zich snel uit met deze interessante kennisartikelen. De onderwerpen zijn zeer divers; van wetenschappelijke studies tot de vertaling hiervan naar de Zehnder producten. Rode draad is de boeiende wereld achter de binnenklimaattechnologie.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Meld je onderaan de pagina aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.