[Translate to Nederlands:] Vrouw bij bedieningspaneel ventilatiesysteem

Bedieningen, sensoren en connectiviteit

Met de juiste bediening, sensoren en connectiviteit kan de ventilatie zó worden aangepast dat het volledig past bij het huis en haar bewoner(s). Kies voor de juiste (automatische) instellingen en geniet van een energie-efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat. 

Schakelaars en bedieningen

Met de standenschakelaars en bedieningen bedien je de ventilatoren of warmteterugwin-units op afstand en kies je voor verschillende toerentallen en standen. Met de juiste bedieningen (zowel bedraad als draadloos) regel je de ventilatie naar wens en stel je deze in op basis van de ventilatie-wensen.

CO₂-sensoren

Met de CO₂-sensoren van Zehnder (zowel bedraad als radiografisch) wordt het CO₂-gehalte in de leefruimte gemeten. Op basis daarvan gaat er een signaal naar de ventilatie-unit die vervolgens bijstelt waar nodig. 

Connectiviteit

Met de ComfoConnect-mogelijkheden van Zehnder bedien jij je ventilatiesysteem gemakkelijk en snel vanuit huis, maar ook op afstand. Verbonden met het internet is het ook mogelijk om je software-updates te doen, waardoor je  altijd verzekerd bent van de laatste features en beste gebruikerservaring. 

Regel- en schakelapparatuur dak- en kanaalventilatoren

Voor het regelen en schakelen van de dak- en kanaalventilatoren zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Gebruik de BS voor het aan en uitschakelen van de VDX of regel het  toerental van de VDX en MX met een SAG-toerenschakelaars. Met de LTG-temperatuurregelaar voor gelijkstroom traploos regel je het toerental van de MX-ventilatoren. De regelaars voor de MX zijn er in DNG dag- en nachtregelaars. Gebruik daarnaast de SA 1-3 V standenschakelaar voor het op afstand schakelen van dakventilatoren. Vraaggestuurd ventileren? Gebruik dan de CO₂-sensor om zo de CO₂-concentratie in de ruimte te meten en de ventilatie hierop aan te passen.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.