Jouw systeem in zijn beste flow met de

Wtw-inregelcheck

Twijfel je of jouw wtw-unit wel optimaal werkt? Met onze nieuwe inregelservice weet je dat 100% zeker. Want eenmaal volledig op jouw huis ingeregeld, werkt je unit op zijn best. Zo kun jij in alle stilte en comfort van gezonde lucht genieten. Geen vuiltje (meer) aan de lucht!

Werkt ‘ie wel lekker?

Hij is er, je wtw-unit! Maar na een tijdje begin je te twijfelen. Voel je tocht als je op de bank zit. Word je de laatste tijd wel érg vaak wakker met hoofdpijn. Of hoor je de unit, meer dan je had gedacht. Dan is het slim om eens te laten kijken naar de instellingen van je wtw-unit. Want de beste unit... is er eentje die helemaal voor jóuw woning werkt. En zo hoort het ook te zijn.

Wat is er aan de hand?

Een binnenklimaat in topvorm, begint bij de basis. In dit geval met de juiste instellingen. Afgestemd op jouw woonruimte, werkt het systeem pas écht optimaal.

Hoe goed onze fabrieksinstellingen ook zijn, one size does not fit all. Want net zoals elk lichaam anders is, is elke woning dat ook. Je kunt last krijgen van tocht, lawaai, extra energiekosten of zelfs je gezondheid. Ventilatie is maatwerk. En dat moet kloppen! Dat staat ook in het Bouwbesluit.

100% in de flow met onze inregelservice

Met onze inregelservice weet je ’t zeker, voor eens en altijd. We maken een afspraak en onze ventilatie-expert komt bij je thuis. Eerst checken we alle instellingen van de unit. Kloppen die nog niet? Dan rekenen we uit wat jouw woning nodig heeft. En gaan we met de unit én de kamers aan de slag. Dat duurt even, dat is precisiewerk. Daarna kun je er gerust van uitgaan dat jouw unit optimaal werkt. En dat je van de beste, meest gezonde lucht geniet.

Bestel de inregelservice

De 4 redenen om je wtw-unit te laten inregelen

Comfortabeler wonen

Een wtw-unit die op jouw woning is ingesteld, zorgt voor maximaal comfort. Door de berekeningen, weet het systeem namelijk precies hoeveel lucht hij in een kamer moet blazen. Daarmee voorkom je vervelende tocht en is het altijd aangenaam in huis!

Gezonder leven

Met de juiste instellingen woon je gezonder. De unit zorgt namelijk voor verse lucht, op het juiste moment, op de goede plek. Meer concentratie, minder hoofdpijn en beter slapen. Ook voorkom je nare schimmels, ook niet onbelangrijk.

Stiller genieten

Eenmaal volledig afgestemd op jouw woning, weet de wtw-unit precies hoeveel lucht hij naar welke kamer moet blazen. Zo voorkom je teveel lucht (en daarmee geluid). De beste ventilatie is natuurlijk eentje die je niet opmerkt.

Minder betalen

Een wtw-unit die ingesteld is op jouw huis, voel je terug in je portemonnee. Want als de unit weet wanneer hij een tandje moet bijzetten (en wanneer dus niet), dan scheelt dat in energiegebruik. Zo betaal je niet meer dan nodig.

Eind goed... zo hóud je ’t goed!

Met onze inregelservice heb je zekerheid. Gelukkig heb je er daarna weinig omkijken meer naar. Maar om zijn werk goed kunnen blijven doen, heeft de unit af en toe tóch een beetje liefde en onderhoud nodig. Dat maken we je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.