Ben jij een partner for life?

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor duurzaam. Logisch. Het scheelt in de maandelijkse lasten, maar draagt ook bij aan het Klimaatakkoord waarin staat dat in 2050 ruim 7 miljoen woningen aardgasvrij moeten zijn. Dit vraagt om passende nieuwbouw- en renovatieconcepten waarbij voor jou als installateur een sleutelrol is weggelegd.

Met het partnerprogramma helpt Zehnder jou je positie in deze kansrijke verduurzamingsmarkt te vergroten.

3 redenen om partner te worden

Partners helpen elkaar. Altijd. Het Zehnder partnerprogramma biedt daarom veel voordelen. Toffe spaaracties, een passend opleidingstraject, toegang tot financiering, projectondersteuning. Alles wat nodig is om samen een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat bij jouw klant thuis te realiseren.

Partners voor het leven

Als partners zijn we er voor elkaar. We leren en werken samen. Via het Zehnder partnerprogramma heb je bijvoorbeeld toegang tot projectondersteuning.                                                                                   

Spaaracties

Met jouw Zehnder installaties spaar je voor gratis producten, donaties aan goede doelen en kun je bomen planten waarmee je CO2 compenseert via duurzame bosprojecten dicht bij huis.

Vergroot je kennis

Volg gratis trainingen op maat, kennissessies of Webinars en vergroot zo jouw kennis op het gebied van verduurzamingsoplossingen voor nieuwbouw en renovatie.

Hoe word je partner?

In een aantal stappen ben je al Partner for Life. Wil je doorgroeien naar Plus partner of Premium partner? Dat kan!

Meld je direct aan

 1. Aanmelden

  Meld je aan met je bedrijfsgegevens. Je bent nu Partner For Life!

  Meld je nu aan 

 2. Vergroot je kennis en doe de kennistoets

  Als partner heb je natuurlijk specialistische kennis in huis om de Zehnder producten goed te installeren. We checken je behoefte aan extra trainingen en kennis om een gezond binnenklimaat te realiseren.

 3. Producten registreren

  Start met het registreren van Zehnder producten en spaar punten.

 4. Punten verzamelen en innen voor cadeaus

  Wat ga jij doen met je gespaarde punten? Laat je bomen planten, of ga je voor een donatie aan een goed doel? Of kies een mooi cadeau voor jezelf uit. Login en bekijk de vele mogelijkheden.

  Log in 

 5. Groeien in het partnerprogramma

  Groei door van Plus partner naar Premium partner en ervaar nog heel veel meer voordelen.

Welke partner word jij?

Word je onze Partner for Life, Plus partner of Premium partner? Bekijk hieronder wat de verschillen zijn en hoe je door kan groeien.

Wat moet je doen? Partner Plus partner Premium partner
Aanmelden + + +
Punten verzamelen door productregistratie   + +
Kennistoets   + +
Gevolgde trainingen     +
Wat krijg je als partner? Partner Plus partner Premium partner
Toegang tot Zehnder Services en Academy + + +
Sparen voor bomen, cadeaus en donaties goede doelen   + +
Vermelding Installer Locator met partner status   + +
Service Support   + +
Marketing Support   + +

Waarom een Zehnder Partner for Life programma?

Er ligt een enorme uitdaging om de ruim 7 miljoen woningen in 2050 van het gas af te krijgen. Zo’n duurzaam vraagstuk vraagt om een duurzame samenwerking. Daarom heeft Zehnder het Partner for Life programma ontwikkeld. Hiermee helpt Zehnder jou deze uitdaging aan te gaan.

De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging. Om de gemaakte afspraken met elkaar te realiseren zijn ingrijpende veranderingen in de bouw- en installatieconcepten vereist. Het gaat daarbij niet alleen over energiebesparing, gasloos wonen en CO2-reduceren, maar ook over oplossingen als levensloopbestendig wonen, smart buildings, smart cities en slimme mobiliteit. De rol van de installateur wordt steeds breder, maar brengt ook tal van nieuwe uitdagingen met zich mee. Door te investeren in duurzame samenwerkingen stimuleert Zehnder de toegevoegde waarde van de installateur in de hele bouwketen.

Veel gestelde vragen

Je kunt gratis deelnemen aan het Zehnder Partner for Life programma. Volg de stappen op het aanmeldformulier en profiteer van de vele voordelen die het programma te bieden heeft.

Je krijgt binnen een week een bevestigingsmail en informatie over de vervolgstappen. Begin alvast met het registreren van producten om zo punten te verzamelen.

Ja, elke installateur met passie voor het installatievak zien we graag als partner. Om door te groeien naar Plus- of Premium partner heb je specialistische kennis nodig over het adviseren en installeren van de Zehnder oplossingen. Na je aanmelding wordt deze kennis gecheckt en wordt er gekeken of je aan alle voorwaarden voldoet.

Het Partner for Life programma heeft een zeer uitgebreide cadeaushop. Van tuingereedschap tot een fancy smartwatch en van praktische huishoudelijke artikelen tot kinderspeelgoed. Je kunt werkelijk alle kanten op. Daarnaast kun je ook kiezen voor het vergroten van de biodiversiteit in Nederland door bomen te laten planten en is het mogelijk jouw gespaarde punten om te zetten naar een donatie aan diverse goede doelen.

Geen probleem, we gaan je helpen. Je kunt gratis ontwerp-, inregel- en onderhoud trainingen volgen in de Zehnder Academy. daarmee kun je jouw kennis snel vergroten.

Naar Academy 

Het Klimaatakkoord is een pakket van maatregelen en afspraken tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden om gezamenlijk de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 ongeveer te halveren (vergeleken met 1990). Daarmee wordt de opwarming van de aarde beperkt.

Het Klimaatakkoord vraagt 3,4 miljoen ton aan CO2 -reductie vanuit de gebouwde omgeving. Dit betreft zeven miljoen huizen en één miljoen andere gebouwen, momenteel goed voor 13% van het energieverbruik in Nederland. In 2050 moet de gebouwde omgeving helemaal CO2-neutraal zijn. Hiervoor zijn ingrijpende veranderingen in de bouw- en installatieconcepten vereist om ‘nul-op-de-meter-woningen’ te realiseren; innovaties in isolatie, slimme installaties en eigen energieopwekking en -opslag.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.