Zijn wij Partners for Life?

Wil jij er samen voor zorgen dat onze klanten van een gezond en comfortabel binnenklimaat genieten? Dat doen we als partners. Partners for Life. We zijn er voor elkaar. We leren, werken samen en geven elkaar kennis. Zo zorgen we ervoor dat een gezond binnenklimaat écht voor iedereen is.

De voordelen als partner

Partners helpen elkaar. Altijd. Het Zehnder partnerprogramma biedt daarom veel voordelen. 

Wat biedt het programma jou!PartnerPlus partnerPremium partner

Bij het behalen van Partner Plus of Premium-status ontvang je punten per registratie. Hoe hoger de status, hoe meer punten je ontvangt bij het registreren van Zehnder unit.

++++++

Door het registreren van jouw Zehnder installaties verzamel je punten die je als Plus of Premium partner kunt uitgeven aan een Zehnder product. Van een boormachine tot aan een Macbook, uitgezocht in onze goed gevulde cadeaushop. Daarnaast kan er met deze punten ook gedoneerd worden aan het goede doel en/of kun je bomen planten waarmee je CO2 compenseert via duurzame bosprojecten dichtbij huis.

-+++

Bij het behalen van jouw Partner Plus of Premium status krijgt jouw bedrijf toegang tot de E-learningmodule. Op die manier kan het bedrijf online de benodigde kennistest volgen. Dit biedt tijdwinst ten opzichte van een fysieke training.

+++

Bij het behalen van jouw Partner Plus of Premium status kan jouw bedrijf verschillende trainingen volgen, zodat het bedrijf zich kan blijven ontwikkelen en tegelijkertijd meer punten per registratie ontvangt.

TechnischTechnisch en commercieelTechnisch, commercieel en specialistisch

Bij het behalen van een Plus en Premium-status krijg je verscheidende kortingen showroommodellen.

-+++

Bij het behalen van Plus- of Premium status wordt jouw bedrijf in onze Installer Locator vermeld, hierdoor ben je extra zichtbaar op de website van Zehnder en kan de eindgebruiker jouw gegevens altijd vinden.

-++
Wat vragen wij van jou?PartnerPlus partnerPremium partner

Alle onze Partners, Plus-partners en Premium partners zijn begonnen op dezelfde wijze en dat is aanmelden. Dus zet de stap en meld je aan!

++++++

Om een Plus en Premium status te behalen maak je eerst een kennistoets. Voorafgaand aan deze toets wordt er ook informatie gegeven waar de kennistoets over gaat. Hier ben je circa 60 minuten mee bezig. Wanneer je onze Zehnder Training Basis Ventilatie OF Zehnder ventilatie e-learning OF een eerder gevolgde Zehnder training in de periode van januari 2022 tot 2023 hebt gevolgd, behaal je automatisch een Partner Plus status en hoeft er geen kennistoets meer afgelegd te worden.

-+++

Om partner te worden werk je met onze units en registreer je ze ook. Dit doe je door de barcode te scannen en/of door het serienummer in te vullen op de productregistratie pagina.

-+++

Onze Plus en Premium partners vermelden op hun website vaak dat ze werken met onze producten.

+++

Onze Plus en Premium partners nemen deel aan onze trainingen om op die manier te blijven ontwikkelen als bedrijf.

-Technisch en commercieelTechnisch, commercieel en specialistisch

Onze Plus en Premium partners nemen deel aan ons klanttevredenheidonderzoek, zodat we onze samenwerking kunnen blijven optimaliseren.

-+++

Onze Premium partners leveren zelf service en onderhoud aan de klant.

-+++

Word nu Partner!

In een aantal stappen ben je al Partner for Life. Wil je doorgroeien naar Plus partner of Premium partner? Dat kan!

Meld je direct aan

 1. Aanmelden

  Meld je aan met je bedrijfsgegevens. Je bent nu Partner For Life!

  Meld je nu aan 

 2. Test je kennis en doe de kennistoets

  Als partner heb je natuurlijk specialistische kennis in huis om de Zehnder producten goed te installeren. We testen je kennis met een kennis toets. Geen zorgen voor de toets wordt er nog kennisgegeven waardoor jij zeker de kennis hebt om de toets te behalen.

  Heb jij de Zehnder training Basis ventilatie of een eerdere Zehnder training in de periode van januari 2022 tot juni 2023 gevolgd? Dan weten wij zeker dat jij de kennis in handen hebt en hoef je geen kennistoets meer te doen om de plus status te ontvangen.

 3. Producten registreren

  Start met het registreren van Zehnder producten en spaar punten. Lees hier hoe gemakkelijk je dat doet!

 4. Punten verzamelen en innen voor cadeaus

  Wat ga jij doen met je gespaarde punten? Laat je bomen planten, of ga je voor een donatie aan een goed doel? Of kies een mooi cadeau voor jezelf uit. Login en bekijk de vele mogelijkheden.

  Log in 

 5. Groeien in het partnerprogramma

  Groei door van Plus Partner naar Premium Partner en ervaar nog heel veel meer voordelen.

Veel gestelde vragen

Je kunt gratis deelnemen aan het Zehnder Partner for Life programma. Volg de stappen op het aanmeldformulier en profiteer van de vele voordelen die het programma te bieden heeft.

Je krijgt binnen een week een bevestigingsmail en informatie over de vervolgstappen. Begin alvast met het registreren van producten om zo punten te verzamelen.

Ja, elke installateur met passie voor het installatievak zien we graag als partner. Om door te groeien naar Plus- of Premium partner heb je specialistische kennis nodig over het adviseren en installeren van de Zehnder oplossingen. Na je aanmelding wordt deze kennis gecheckt en wordt er gekeken of je aan alle voorwaarden voldoet.

Het Partner for Life programma heeft een zeer uitgebreide cadeaushop. Van tuingereedschap tot een fancy smartwatch en van praktische huishoudelijke artikelen tot kinderspeelgoed. Je kunt werkelijk alle kanten op. Daarnaast kun je ook kiezen voor het vergroten van de biodiversiteit in Nederland door bomen te laten planten en is het mogelijk jouw gespaarde punten om te zetten naar een donatie aan diverse goede doelen.

Geen probleem, we gaan je helpen. Je kunt gratis ontwerp-, inregel- en onderhoud trainingen volgen in de Zehnder Academy. daarmee kun je jouw kennis snel vergroten.

Naar Academy 

Het Klimaatakkoord is een pakket van maatregelen en afspraken tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden om gezamenlijk de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 ongeveer te halveren (vergeleken met 1990). Daarmee wordt de opwarming van de aarde beperkt.

Het Klimaatakkoord vraagt 3,4 miljoen ton aan CO2 -reductie vanuit de gebouwde omgeving. Dit betreft zeven miljoen huizen en één miljoen andere gebouwen, momenteel goed voor 13% van het energieverbruik in Nederland. In 2050 moet de gebouwde omgeving helemaal CO2-neutraal zijn. Hiervoor zijn ingrijpende veranderingen in de bouw- en installatieconcepten vereist om ‘nul-op-de-meter-woningen’ te realiseren; innovaties in isolatie, slimme installaties en eigen energieopwekking en -opslag.

Ben jij klaar om een sleutelrol te hebben in de verduurzamingsmarkt?

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor duurzaam. Logisch. Het scheelt in de maandelijkse lasten, maar draagt ook bij aan het Klimaatakkoord waarin staat dat in 2050 ruim 7 miljoen woningen aardgasvrij moeten zijn. Dit vraagt om passende nieuwbouw- en renovatieconcepten waarbij voor jou als installateur een sleutelrol is weggelegd.

Met het partnerprogramma helpt Zehnder jou je positie in deze kansrijke verduurzamingsmarkt te vergroten.

De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging. Om de gemaakte afspraken met elkaar te realiseren zijn ingrijpende veranderingen in de bouw- en installatieconcepten vereist. Het gaat daarbij niet alleen over energiebesparing, gasloos wonen en CO2-reduceren, maar ook over oplossingen als levensloopbestendig wonen, smart buildings, smart cities en slimme mobiliteit. De rol van de installateur wordt steeds breder, maar brengt ook tal van nieuwe uitdagingen met zich mee. Door te investeren in duurzame samenwerkingen stimuleert Zehnder de toegevoegde waarde van de installateur in de hele bouwketen.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.