Zehnder introduceert de Studio Collection

De hoogste Zehnder-kwaliteit gecombineerd met hoogwaardig design: dat is de nieuwe Zehnder Studio Collection. Deze premium designcollectie is al vele jaren populair en vaak toegepast door architecten en interieurdesigners in Europa en vanaf nu ook exclusief verkrijgbaar in Nederland.

When form follows function

De slogan “when form follows function” gecombineerd met de Zehnder Studio Collection beschrijft het karakter en de essentie van deze exclusieve productlijn.

 

 

Wil je meer inspiratie? Volg ons op Instagram

Design & techniek

Form follows function is een principe dat wordt geassocieerd met laat 19e en vroeg 20e eeuwse architectuur en industrieel design en dat werd bedacht door de architect Louis Sullivan. Het idee achter dit principe is dat beproefde designkenmerken worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteitsnormen.

Deze combinatie leidt tot een premium Zehnder productportfolio waarin innovatieve designs en technologieën een doorslaggevende rol spelen.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.