[Translate to Nederlands:] Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Zehnder ComfoAir E

Een woning of appartement optimaal, stil én voordelig ventileren? Hoe groot of klein het project ook is, met de ComfoAir E heb je dat zo voor elkaar. Deze budgetvriendelijke ventilatie-unit met warmteterugwinning heeft alle kwaliteiten voor een energie-efficiënt en stil ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge BENG-eisen voldoet. Het is dé oplossing voor de gestapelde bouw en wordt veel ingezet voor appartementen.

ComfoAir E. Betrouwbare, stille balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde

De Zehnder ComfoAir E biedt de perfecte balans tussen een economisch aantrekkelijke installatie en zeer comfortabele prestaties. Met deze ventilatie-unit met warmterugwinning heb je vandaag al de ventilatie-unit van morgen in handen. De Zehnder ComfoAir E zorgt voor een solide basis die verder gaat dan de gevraagde standaard. Deze stabiele unit biedt betrouwbare balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde.

Kwaliteit verzekerd én bewezen

De ComfoAir E beantwoordt aan alle BENG-eisen en blijft daar ook bewezen aan voldoen na installatie. Daar kun je op rekenen! Deze stabiele unit biedt betrouwbare, stille balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde.

Meer over de gegarandeerde kwaliteit

ComfoAir E 300, ComfoAir E 400, ComfoWell, ComfoPipe Compact, Detail, Comfoair e 400, Comfoair e 300

Ventileren met warmteterugwinning: systeem D

De ComfoAir E is een  ventilatie-unit (systeem D) van hoge kwaliteit en met een zeer aantrekkelijke prijs. Een voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing voor élk nieuwbouw- en renovatieproject.

Ontdek de voordelen

Altijd gezonde lucht in huis

De ComfoAir E verzekert de woning het hele jaar door van een gezond binnenklimaat. Het ventilatiesysteem regelt continu de toevoer van verse lucht en houdt zowel het CO2-niveau als de luchtvochtigheid in balans. Bovendien filtert het fijnstof en andere ongezonde deeltjes uit de lucht. Ideaal voor wie gevoelig is voor allergieën.

Ontdek de ComfoAir E300 

Ontdek de ComfoAir E400 

Alles over de Zehnder ComfoAir E

Zehnder ComfoAir E

Voor een stil, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

ComfoAir E voor de gestapelde bouw

De ComfoAir E voor nieuwbouwprojecten

ComfoAir E voor de grondgebonden bouw

De ComfoAir E voor renovatieprojecten

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat je adviseren!

Of  het nu gaat om ventilatie in de gestapelde bouw of de grondgebonden bouw: het stelt je soms voor uitdagingen. Hoe combineer je een hoge kwaliteit met een lage prijs? En hoe kom je tegemoet aan de strenge BENG-eisen én bied je een energie-efficiënte oplossing? Maak een afspraak voor een adviesgesprek, dan bekijken we samen hoe je meer uit je project kunt halen.

Plan een adviesgesprek 

Bestel eenvoudig originele Zehnder filters
Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.