ComfoAir350, ComfoAir 350, comfoair350, CA 350, service contract, utility room, installer, customer, people

Service & Kennis

Bij Zehnder vind je al jouw antwoorden op het gebied van duurzame ventilatie- en verwarmingsoplossingen. Zo vergroot jij je KENNIS, die van je medewerkers of je bedrijf bij onze trainingen tijdens een van de praktijktrainingen. En wil je meer weten over gebruik, onderhoud of aanschaf? Of heb je een andere service-vraag? Neem dan een kijkje op onze service-pagina of stel je vraag aan een van onze ventilatie-experts.  

Service

Vragen? Hulp nodig? We helpen je graag. Wellicht vind je het antwoord op je ventilatie- of verwarmingsvraag bij een van de onderstaande onderwerpen of bij de veelgestelde vragen op onze service-pagina

Zehnder Service & Support: hét kennis- en serviceplatform

Voor echt álles wat je wilt weten over ventilatie en verwarmen: van technische vragen, productinformatie, handleidingen en video's tot hulp bij storingen (ook op locatie). 

 

Naar het kennisplatform

Kennis

Investeren in jezelf, je medewerkers en je bedrijf: vergaar nieuwe kennis in jouw vakgebied en ontdek alle laatste trends in de ventilatietechniek. Tijdens onze praktijkgerichte trainingen komen alle ins en outs van de ventilatie-oplossingen van Zehnder aan bod. Zo ben je weer helemaal bij en geef jij jouw klant altijd het beste advies! 

Zehnder Academy

Word expert op het gebied van ventilatie met alle benodigde kennis over ventilatie. Zo werk je effectiever én bespaar je kosten. Jij hebt de vaardigheden en doet alles in één keer goed. Ontdek het trainingsaanbod of neem een kijkje bij de artikelen en whitepapers. 

Ga naar de Zehnder Academy pagina

Wet- en regelgeving

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Hier vind je alles over BENG en TO-juli, lees je meer over kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaringen en vergroot jij je basiskennis wet- en regelgeving door het lezen van onze kennisartikelen. 

Lees meer over wet- en regelgeving

Volg een training in de praktijk

De ventilatietechniek en -systemen écht goed leren kennen? Volg dan een fysieke training in een van onze trainingslokalen en stel al je vragen aan onze ventilatie-experts.  

 

Meld je aan voor een training

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.