Kleuren tonen jouw persoonlijkheid

Van kledingkeuze tot interieur; via kleuren creëer je jouw eigen individuele stijl. Het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’ is ontwikkeld om design radiatoren perfect in jouw interieurkeuzes te integreren. Zo kleur je zelf jouw eigen woonervaring.

Eigentijdse kleuren… én kleuren voor de toekomst

Om de nieuwe kleuren perfect te laten aansluiten bij de huidige en toekomstige woontrends, mocht Zehnder bij de ontwikkeling van het concept rekenen op gerenomeerd kleurexperts. De huidige en langetermijntrends rond architectuur, interieurdesign, bad- en woonkamers en materialen werden bestudeerd en geïntegreerd in de nieuwe ‘World of Colours’: vijf elegante kleurwerelden waarmee iedereen dé perfecte design radiator vindt die past bij zijn of haar woonstijl.

Ontdek al onze kleuren

The Sanctuary

Jouw huis is een haven van rust en ontspanning. Met ruwe oppervlakken, geborstelde afwerkingen, gemengde laklagen en natuurlijke materialen creëer je een heerlijk toevluchtsoord. Natuurlijk gebroken wit en lichte bruin- en grijstinten vormen de sleutel tot die oergezellige omgeving waarin jij moeiteloos ontspant. Geborstelde metalen zoals messing vermengd met hout, zorgen voor een modern contrast; ronde vormen gecombineerd met zachte stoffen maken het geheel helemaal af.

The Mystical Home

Ruwe, natuurlijke materialen vormen een mooi contrast met verfijnde interieurelementen. Ruwe betonstructuren, gecombineerd met glad gepolijste stenen oppervlakken zorgen voor een multi-zintuigelijke ervaring. Zwarte en donkergrijze tinten, grafiet en taupe vormen de basis voor ‘the mystical home’. De monochrome ruimtes worden geaccentueerd met donkerblauwe kleuren en geborsteld metaal. Dit gedempte kleurenpalet is speciaal ontwikkeld voor een rustige ruimte met plek voor persoonlijke rituelen en welbehagen.

Neo Green

Groene kleurtinten vervullen ons verlangen naar meer natuur in ons leven. Muren en vloeren, maar ook stoffen en decoratiematerialen verschijnen steeds vaker in natuurlijke groentinten. Zacht, fijn munt of groenblauwe kleuren ledigen onze nood aan een natuurlijke omgeving. Lichtbruine en grijstinten zorgen dan voor harmonie en rust.

Mother Earth

Met terracotta creër je een aardse en warme uitstraling, zowel qua materiaal als qua kleur. De sterk gepigmenteerde structuur van terracotta en de diep verzadigde, door de zon vervaagde basiskleur zorgen voor een natuurlijke en verfijnde uitstraling. Tinten als katoenwit, oker, baksteenrood en bruin worden gecombineerd in een aards kleurenpalet. Terracotta staat symbool voor de aarde waarop we leven en ons sterke verlangen om deze te beschermen.

Mono Material Concrete

Door gebruik te maken van één materiaal zorg je voor een naadloze, uniforme look en een rustige ruimte die vrij is van visuele ruis. Ruw beton verbindt binnen met buiten en geeft continuïteit aan de ruimte. Excentriek oranje en natuurlijke bruintinten brengen een modern contrast. Onze tip? Combineer dit met woonaccessoires van geborsteld metaal en ervaar de rust van speelse consistentie.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.