Ga voor schone lucht

Het begint allemaal bij de basis. En de basis van een gezond binnenklimaat begint met goede luchtkwaliteit. Met de oplossingen van Zehnder geniet je steevast van optimale ventilatie. En dat alles op een energiezuinige manier. Zo heb je altijd de perfecte hoeveelheid luchtverversing en dat maakt de woning extra comfortabel.

Lees alles over ventilatie 

Comfortabel verwarmen

Met de designradiatoren van Zehnder combineer je comfortabel en stijlvol verwarmen. Met de tijdloze modellen ben je gegarandeerd van aangename warmte en design, wat een passende oplossing voor elke verwarmingssituatie betekent. Zo is er voor iedere woonruimte en voor ieder verwarmingssysteem een geschikte radiator.

Ontdek al onze radiatoren 

Meer over filters
Gaan voor een gezond binnenklimaat? Zorg dan goed voor de filters van je ventilatiesysteem. Door deze minimaal twee keer per jaar te vervangen, blijven de luchtkanalen schoon en geniet jij het hele jaar door van een stil, comfortabel en optimaal systeem.

Thema's

Laat je inspireren

Ieder huis is anders. Dat betekent een andere ventilatie- en verwarmingsvraag voor iedere situatie. Toch geldt altijd: voor een gezond binnenklimaat is gezonde binnenlucht nodig is. En dat biedt Zehnder. Laat je inspireren en vind de informatie om jou te helpen aan het beste binnenklimaat. 

Een passende oplossing voor elk woningtype

Altijd het beste binnenklimaat

ClimateSwitch: gezond koelen én verwarmen met ventilatie. Door de ClimateSwitch-technologie gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over; de ventilatietechniek van Zehnder koelt én verwarmt namelijk intuïtief. Op het juiste moment, altijd met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Het hele jaar gezond. 

Time to Switch

Meer oplossingen

De kracht van ventilatie

Ga op ontdekkingstocht in de digitale wereld van Zehnder en ontdek wat ventilatie voor jou kan betekenen. Ervaar wat een gezond binnenklimaat is en wat de mogelijkheden zijn in jouw woning. 

Ervaar een gezond binnenklimaat

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.