Subway Hydronic,  SUB-180-060, Bronce , bathroom

Designradiatoren voor elke ruimte

Met de designradiatoren van Zehnder verwarm je iedere ruimte niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol én natuurlijk geheel naar wens. Bekijk de vele bad- en woonkamer-radiatoren of ga voor een wel heel bijzonder model op maat.

Elke ruimte verwarmen met designradiatoren

Zehnder design-radiatoren verwarmen je huis in stijl, met altijd een passende oplossing per situatie en ruimte. Er is een breed assortiment design-radiatoren voor de woon- en badkamer, maar ook voor een radiator op maat is er veel mogelijk. Ga je voor een design-radiator in een hoek, onder een schuin dak of voor een ander wel heel bijzonder model... Of kies je voor een wel heel uniek model: een Zehnder-radiator als trapleuning? Het assortiment is breed en dat betekent dat jij jouw favoriet absoluut vindt. 

living room, 575x882x100 mm, old building
Kies jouw favoriet

Stel jezelf de vraag wat bij jou (en jouw situatie) past en kies vervolgens voor een design dat de ruimte complementeert. Een tip: ga vooral af op stijl, want het comfort is vanzelfsprekend áltijd gewaarborgd. Met Zehnder designradiatoren ben je verzekerd van ultiem comfort en stijlvolle designs die elke ruimte helemaal afmaken.

Badkamer-radiatoren

Een designradiator in de badkamer maakt de ruimte helemaal af. Zo is de badkamer, naast comfortabel en functioneel, écht af door een designradiator te plaatsen. En met een Zehnder badkamerradiator stap je zonder bibberen onder de douche vandaan in een comfortabel verwarmde badkamer. Bovendien zijn de badkamer-radiatoren ook perfect voor het verwarmen van je handdoek.

Bekijk alle badkamer-radiatoren

Woonkamer-radiatoren

Heb je bouw- of verbouwplannen en ga je voor een ultieme combinatie van comfort en stijl? Dan bieden de woonkamer-radiatoren van Zehnder uitkomst. Dit zijn radiatoren die gezien mogen worden. Van elegant en eenvoudig tot unieke designs en bijzondere blikvangers. Het zijn de pareltjes die een woonkamer afmaken: of hij nu perfect opgaat in de ruimte óf juist een echte eyecatcher is. 

Bekijk alle woonkamer-radiatoren 

Radiatoren op maat

Zijn het gebogen, meerhoekige of juist andere vormen waar je naar op zoek bent? Met een Zehnder radiator op maat kun je het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Zit je met een schuin dak of een hoekvorm? Of wil je verwarmen integreren in een scheidingswand of zelfs in een trapleuning? Neem dan eens een kijkje bij alle Zehnder radiatoren op maat en ontdek de vele mogelijkheden.  

Bekijk alle radiatoren op maat

Meer weten? Alles over designradiatoren!

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.