Koelen en verwarmen

Met de ventilatietechnieken van Zehnder koel én verwarm je intuïtief. Op het juiste moment en altijd met verse buitenlucht. Want nu de zomers steeds warmer worden en huizen steeds beter geïsoleerd zijn, is oververhitting in huizen een groeiend probleem. Het maakt koelen en verwarmen middels dezelfde wtw-unit dé oplossing waardoor het aangenaam is en blijft in huis. 

De basis van koelen en verwarmen

Een centrale wtw-systeem ventileert het hele huis vanaf één punt. Via een luchtverdeelsysteem wordt de lucht verdeeld en op de juiste plek toe- en afgevoerd. Op die manier is verse lucht in huis altijd en overal gegarandeerd. En de warmte en koude die al in huis aanwezig is, wordt hergebruikt waardoor er geen energie verloren gaat. Zo win je met een wtw-unit niet alleen warmte terug in de winter, maar ‘s zomers ook koelte! 

 

Lees alles over warmteterugwinning      Ontdek hoe koudeterugwinning werkt

Koel en verwarmingsmogelijkheden

Zehnder wtw-ventilatiesystemen en ClimateSwitch

Seizoenen die geruisloos in elkaar overgaan... Met de ventilatietechnieken van Zehnder wordt koelen én verwarmen met een warmteterugwinsysteem wel heel makkelijk. Zo is het aangenaam in de zomer en comfortabel in de winter. Het hele jaar gezond. Ontdek de mogelijkheden van koelen en verwarmen met ventilatie. 

 

Time to Switch met ClimateSwitch

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.