Woningen comfortabel ventileren en verwarmen met Zehnder

Zehnder gaat voor het beste binnenklimaat voor elke bewoner. Of het nu een volledig ventilatiesysteem is, of efficiënte (elektrische) verwarming. Met Zehnder kies je voor de hoogste kwaliteit, duurzaamheid én comfort.

Onze oplossingen en producten voor elke woning

Staan comfort,  gezondheid én duurzaam denken hoog in het vaandel ? Met deze producten en oplossingen van Zehnder haal je het beste binnenklimaat in huis. 

Oplossingen voor verwarming badkamer en woonruimtes

Een Zehnder designradiator plaats je flexibel, in elke ruimte. Los, of in een groep. Het voordeel is de korte opwarmtijd: dat maakt het snel behaaglijk warm. En natuurlijk: het oog wil ook wat. Daarom biedt Zehnder ruim keuze uit modellen, vormen en kleuren. En met slimme extra functie: een handdoekverwarmer, spiegel- of bankradiator. Ook geschikt voor moderne lagetemperatuursystemen, zoals warmtepompen.

Alles over Zehnder Designradiatoren

[Translate to Nederlands:] Zehnder designradiator in chroom voor de badkamer

Oplossingen voor gezonde en comfortabele ventilatie

Een Zehnder ventilatiesysteem is een must voor elke woning. Continue luchtverversing voorkomt namelijk vocht, schimmelvorming en aantasting van het gebouw. Maar ventilatie is méér. Door je systeem uit te breiden met verwarming of koeling, creëer je een totaalsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. In koude winters én hete zomers. Met de Zehnder designroosters passen ze in elk interieur.

Alles over comfortabele ventilatie

[Translate to Nederlands:] Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit voor een gezond binnenklimaat in uw woning

Systemen voor elke situatie

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.