Woningen comfortabel ventileren en verwarmen met Zehnder

Zehnder gaat voor het beste binnenklimaat voor elke bewoner. Of het nu een volledig ventilatiesysteem is, of efficiënte (elektrische) verwarming. Met Zehnder kies je voor de hoogste kwaliteit, duurzaamheid én comfort.

Onze oplossingen en producten voor elke woning

Staan comfort,  gezondheid én duurzaam denken hoog in het vaandel ? Met deze producten en oplossingen van Zehnder haal je het beste binnenklimaat in huis. 

Oplossingen voor verwarming badkamer en woonruimtes

Een Zehnder designradiator plaats je flexibel, in elke ruimte. Los, of in een groep. Het voordeel is de korte opwarmtijd: dat maakt het snel behaaglijk warm. En natuurlijk: het oog wil ook wat. Daarom biedt Zehnder ruim keuze uit modellen, vormen en kleuren. En met slimme extra functie: een handdoekverwarmer, spiegel- of bankradiator. Ook geschikt voor moderne lagetemperatuursystemen, zoals warmtepompen.

Alles over Zehnder Designradiatoren

[Translate to Nederlands:] Zehnder designradiator in chroom voor de badkamer

Oplossingen voor gezonde en comfortabele ventilatie

Een Zehnder ventilatiesysteem is een must voor elke woning. Continue luchtverversing voorkomt namelijk vocht, schimmelvorming en aantasting van het gebouw. Maar ventilatie is méér. Door je systeem uit te breiden met verwarming of koeling, creëer je een totaalsysteem voor een comfortabel binnenklimaat. In koude winters én hete zomers. Met de Zehnder designroosters passen ze in elk interieur.

Alles over comfortabele ventilatie

[Translate to Nederlands:] Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit voor een gezond binnenklimaat in uw woning

Referentieprojecten

Finch Buildings

Duurzamer bouwen, minder druk op onze grondstoffen. Maar mét hoge standaarden voor gezondheid en comfort. Ontdek Zehnders bijdrage aan de missie van Finch Buildings: een wereld waarin gebouwen onderdeel zijn van de oplossing van het klimaatprobleem.

[Translate to Nederlands:]
THUIS x Zehnder

Wie bouwt, maakt het kopers graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarvoor ontwikkelde Dura Vermeer het nieuwe concept THUIS - de showroom. De plek waar een koper alles vindt om zijn nieuwe woning volledig woonklaar in te richten. In 2022 koos THUIS - de showroom exclusief voor Zehnder als partner voor de elektrische badkamerradiatoren.

Renovatie
Radboud Universiteit

Bij de renovatie van het voormalige klooster Berchmanianum in Nijmegen tot academiegebouw van de Radboud Universiteit Nijmegem was het essentieel dat het authentieke karakter van het pand bewaard bleef. Het volledige gebouw wordt nu verwarmd door Zehnder Charleston radiatoren. Voor een tijdloos design én comfortabele warmte.

Passief huis bouwen

Bouwconcepten met een minimaal verbruik van energie

Renovatie
Utrecht Radiatoren

Bij de renovatie van dit historisch pand tot kantoorgebouw werd er gekozen voor Zehnder Charleston radiatoren om het volledige gebouw comfortabel te verwarmen. Een doordachte keuze, want als er één tijdloos icoon is onder de kolomradiatoren is het de Zehnder Charleston wel.

Renovatie
René x Overflow

Het ene systeem is het andere niet is. En we werken natuurlijk allemaal graag met wat we al kennen. En tóch kan het ontdekken van een nieuw systeem veel opleveren. Dat merkte ook monteur René van Feenstra in Drachten. Voor een pilot ging hij voor het eerst met Zehnder OverFlow Technology aan de slag.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.