2180, 453, CPV, bathroom, valve unit XE angle-angle version chrome, thermostat SH chrome, towel rail, towel bar, towel, wall mounting

Designradiatoren voor elk werkingstype

Voor elk verwarmingstype biedt Zehnder stijlvolle designradiatoren. Of je nu gebruik maakt van centrale verwarming, elektrische verwarming of gemengde verwarming. Voor elk verwarmingssysteem is er wel een gepaste radiator! Ontdek hier de vele bad- en woonkamerradiatoren per type.

Voor elk verwarmingstype een gepaste designradiator

Onze manier van (ver)bouwen is de afgelopen decennia enorm veranderd. Terwijl de huizen uit begin en midden vorige eeuw  vaak slecht geïsoleerd waren, zijn we nu allemaal meer en meer onze woningen goed aan het isoleren. Dat de huizen luchtdichter worden, heeft een ook impact op het verwarmingssysteem: waar oudere woningen een hoog vermogen nodig hebben, is de warmtevraag bij nieuwbouw en gerenoveerde huizen net beperkt. In dat laatste geval zijn lage temperatuur radiatoren of elektrische radiatoren zeer geschikt (én duurzaam). We zetten voor jou graag de opties op een rij.

Centrale verwarming

Bij centrale verwarming wordt er warm water naar de radiatoren geleid, die op hun beurt de warmte afgeven in de ruimte door middel van radiatie of convectie. Hierbij is er een onderscheid tussen traditionele (hoge temperatuur) en moderne (lage temperatuur) installaties. Hoge temperatuur verwarming is geschikt voor matig geïsoleerde huizen waar er een grotere warmtevraag is; lage temperatuur verwarming is dan weer ideaal voor nieuwbouw en in combinatie met een warmtepomp.

Coloured valves, coloured valve, 50 mm valve, connection fitting P, Termostat Designline, New Colour World, 3D

Elektrische verwarming

Elektrische radiatoren zijn duurzaam, verwarmen de ruimte extra snel en zijn dé perfecte aanvulling op een warmtepomp en vloerverwarming.  Dankzij het Plug & play-principe is de installatie zo gebeurd: bevestig de radiator aan de muur en plug hem in het stopcontact. Zehnder heeft een uitgebreid aanbod van modellen en kleuren om uit te kiezen. Voor élk interieur is er een gepaste elektrische radiator!

Gemengde verwarming

Gemengde verwarming is een combinatie van centrale en elektrische verwarming. De radiatoren worden aangesloten op de centrale verwarmingsinstallatie en bijkomend is er een elektropatroon ingebouwd. Zo kan je je badkamer snel elektrisch verwarmen, zónder de temperatuur van de hele verwarmingsinstallatie te moeten verhogen.

Welk verwarmingssysteem moet je kiezen?

Je gaat bouwen of renoveren en staat voor de keuze van een nieuw verwarmingssysteem. Nu we meer en meer van het gas af willen, gebruiken we alsmaar vaker nieuwe, energiezuinige verwarmingsoplossingen. Maar voor welk systeem kies je dan best? We helpen je graag op weg.

 

Welk verwarmingssysteem kies ik?

Kies jouw favoriet

Of het nu voor centrale, elektrische of gemengde verwarming is: voor elk van deze types heeft Zehnder een uitgebreid assortiment aan designradiatoren. Zo heb je ruim de keuze, wat jouw persoonlijke interieurstijl of wensen ook mogen zijn. Kies een design dat past bij jou, jouw situatie en jouw ruimte. Een stijlvol statement in je woning én ultiem comfort verzekerd!

Meer weten over designradiatoren?

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.