Gezonde leeromgeving

Verse lucht is essentieel voor kinderen. Het helpt ze zich beter te concentreren, geeft meer energie en ondersteunt daarmee betere schoolprestaties.

Creëer een ideale leeromgeving met de oplossingen van Zehnder

Goede ventilatie in de klas

Goede ventilatie in de klas is belangrijk tegen de verspreiding van het coronavirus. Daarnaast zorgt continue luchtverversing ervoor dat schadelijke stoffen zoals CO2 en virusdeeltjes niet blijven hangen. Zuurstofrijke binnenlucht met een goede temperatuur zorgt voor energieke en productieve leerlingen. De ventilatiesystemen van Zehnder meten de luchtkwaliteit en zorgen automatisch voor voldoende ventilatie.

Energiezuinig en comfortabel

Het openzetten van een raam (luchten) is vaak niet voldoende om de lucht in het klaslokaal gezond te houden. Bovendien zal in de winter meer koude lucht binnenkomen waardoor er meer energie nodig is om het klaslokaal op te warmen.

De ventilatiesystemen van Zehnder winnen energie terug uit de uitgaande lucht. Hierdoor blijft het klaslokaal warm in de winter en wanneer gewenst koel in de zomer. Dit is erg comfortabel doordat geen enkele leerling in de tocht van een raam hoeft te zitten. Daarnaast wordt flink bespaard op de energiekosten.

Gezonde klasconcept met Zehnder producten

Luchtfiltering in de klas met Virus Shield

Waar ventilatie niet voldoende is, komt luchtzuivering in beeld. In klassen, collegezalen en ruimtes als sportzalen, voorleesruimtes en bibliotheken filtert Virus Shield van Zehnder Clean Air Solutions virussen en aerosolen actief uit de lucht. De microhygiënefilters verwijderen meer dan 99,995% virussen uit de lucht en ook andere gevaarlijke deeltjes, en is dus een goede toevoeging op het ventilatiesysteem. Dit vergroot de veiligheid van leerlingen, studenten en medewerkers.

Ontdek Virus Shield 

Hoe gezond is jouw klas?
Test het binnenklimaat van het klaslokaal nu helemaal zelf: Zehnder geeft je een kortingscode voor de slimme binnenluchtmonitor van Netatmo
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.