Tips voor een goedwerkend systeem

Met deze tips & tricks zorg jij voor maximaal comfort en een optimale werking van het WTW-systeem in jouw huis

Jouw systeem in topconditie

Met jouw WTW-installatie haal je gezonde lucht in huis. Daarmee woon je niet alleen comfortabeler, maar geniet je ook van talloze voordelen voor je welzijn. Het systeem functioneert namelijk als de longen van je huis. Ontdek hoe je jouw ventilatiesysteem in topconditie houdt met deze 4 makkelijke manieren.

1. Check de luchtkwaliteit in huis

Met de Airdentifier wordt het verbeteren van de lucht in huis heel eenvoudig, want hij meet het binnenklimaat en geeft advies. Alle kleine stof- en vuildeeltjes in de lucht zijn natuurlijk niet zichtbaar, maar dankzij de Airdentifier wél detecteerbaar. Zo weet je meteen hoe het met de luchtkwaliteit in huis gesteld is.

Ontdek de Airdentifier

2. Doe de inregelcheck voor een optimaal werkend systeem

Wil je zeker zijn dat je WTW-installatie optimaal werkt? Laat een Zehnder specialist de inregelcheck uitvoeren en garandeer dat je systeem volledig is afgestemd op jouw huis. Een goed ingeregeld systeem zorgt voor een betere luchtcirculatie en een efficiëntere werking van je unit.

Lees meer

3. Regelmatig onderhoud voor een kerngezond systeem

Net als onze eigen longen hebben de ventilatiesystemen in onze huizen zorg nodig. Zorg ervoor dat jouw WTW-installatie in topvorm blijft door gebruik te maken van onze abonnementen voor periodiek onderhoud. Met onze monteur aan je deur voorkom je onverwachte uitval en geniet je altijd van gezonde lucht in huis.

Bekijk onze abonnementen

4. Vervang je filters voor frisse lucht in huis

Gezonde lucht begint met schone filters. Laat je ventilatiesysteem optimaal functioneren door regelmatig de filters te vervangen. Het zelf vervangen van de filters van je unit is eenvoudig en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in jouw woning.

Bestel filters

Lees meer over filters vervangen

5. Filter-alert: Ontvang een vriendelijke herinnering

Het kan soms lastig zijn om te onthouden wanneer het tijd is om je filters te vervangen. Met onze handige Filter-alert ontvang je tijdig een herinnering in je e-mailbox. Zo blijft de lucht in je huis altijd fris en gezond.

Filter herinnering instellen

ComfoPipe Compact, comfopipe compact, service contract

Gezond wonen wordt vanzelfsprekend

Dankzij jouw Zehnder WTW-installatie. Voor meer informatie over het onderhoud van je systeem en andere handige tips, staan we altijd voor je klaar.

Met gezonde lucht, een gezond huis, en een gezonde levensstijl!

Altijd een comfortabel binnenklimaat

✔ Je ervaart wat gezonde lucht doet

Betere slaap en een helder hoofd.

 
✔ Je geniet in stilte

De beste ventilatie vóel je alleen.

 

✔ Je woont duurzamer

Dat zie je terug op je energierekening.

 

✔ Je weet nu wat comfort is

Tijdens alle seizoenen.

Ontdek de voordelen van een WTW-systeem
Wist je dat Zehnder naast ventilatiesystemen ook oplossingen heeft voor het verwarmen van badkamer en woonruimtes? Met de designradiatoren van Zehnder combineer je comfortabel en stijlvol verwarmen. Zo is er voor iedere woonruimte en voor ieder verwarmingssysteem een geschikte radiator.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.