Gezond koelen met verse lucht

Gezond koelen met verse lucht? Het kan! Met de gouden combinatie van de ComfoAir Q, ComfoClime en ThermalShield. Samen zijn ze dé gezonde, comfortabele en duurzame oplossing voor oververhitting in huis. 

Gezond koelen zonder airco

Onze huizen worden steeds warmer. Bestaande systemen `oals airco's circuleren de lucht, maar verversen het niet. De combinatie ComfoAirQ, ComfoClime en ThermalShield koelen met verse lucht. Zo blijft het CO2-niveau laag en het zuurstofniveau hoog.

Koelen met verse lucht? Zo werkt het.

Een één- twee-drietje. De basis is de ComfoAir Q: het balansventilatiesysteem brengt verse lucht. Daarna zorgt de ComfoClime lucht-lucht warmtepomp voor extra koeling (of verwarming, zoals je wilt). Tot slot brengt het Zehnder luchtverdeelsysteem ThermalShield de verse lucht naar de kamers. Slim geïsoleerd. Zo gaat er geen energie verloren. 

Maak de combinatie

ComfoAir Q, ComfoClime en ThermalShield: samen halen ze het beste in elkaar naar boven. Koelen met verse lucht op een warme zomerdag. Of extra comfort in de kille wintertijd. Altijd gezond. Altijd energiebewust.

Energiebewust koelen met verse lucht

Ventileren, verwarmen én koelen met verse lucht. Door de balansventilatie uit te breiden, regel je dat in 1 keer goed. Energie-efficient bovendien, omdat het systeem energie (her)gebruikt die anders verloren zou gaan. Het perfecte samenspel tussen vooruitstrevende technologie en duurzame materialen.

ComfoClime en ThermalShield = installatiegemak

ComfoClime en ThermalShield zijn plug & play. Ofwel: flexibel en makkelijk te installeren. Zet de ComfoClime met het meegeleverde verloopstuk handig op de ComfoAir Q wtw-unit. Daarna schuif je de voorgeïsoleerde onderdelen van ThermalShield in elkaar, voor een condensvrij verdeelsysteem. Geen lijm nodig.

Perfect op temperatuur. Altijd.

Deze unieke combi haalt het beste klimaat in huis: ventilatie, verwarmen én koelen met verse lucht, de beste luchtvochtigheid en filtering. De lucht blijft perfect op temperatuur, of het nu tropisch is of ijskoud. Het extra comfort van de ComfoClime en ThermalShield voel je direct. Ideaal als duurzaamheid, comfort én gezondheid hoog in het vaandel staan.

[Translate to Nederlands:] De combi ComfoClime, ThermalShield en ComfoairQ verwarmen en koelen met verse lucht in elk seizoen.

ComfoClime & ThermalShield bestellen?

Zoek een groothandel bij jou in de buurt

Alle groothandels

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.