Onderhoudsinformatie set downloaden

Gefeliciteerd! Jouw woning heeft een Zehnder WHR ventilatiesysteem. Hiermee heb je altijd gezonde lucht in huis. Een gezond binnenklimaat noemen we dat. Om dit binnenklimaat ook goed en gezond te houden, is het belangrijk dat je het ventilatiesysteem onderhoudt. Periodiek onderhoud moet worden uitgevoerd door een erkende installateur. Het kleine onderhoud kun je eenvoudig zelf doen. Dit hebben we stap voor stap beschreven in de onderhoudsinformatie set.

Klik op jouw unit en download de set.

Kies voor origineel

Voor een goede werking van je Zehnder ventilatiesysteem adviseren wij uitsluitend originele Zehnder filters te gebruiken. Originele filters zijn speciaal ontworpen voor het Zehnder ventilatiesysteem. Het systeem werkt hiermee energiezuiniger, veiliger, heeft minder last van storingen en gaat langer mee. Ook zorgen originele filters voor de beste luchtkwaliteit in je huis. En daar word je vrolijk van. Bekijk hier alle voordelen van originele Zehnder filters.

Voor een nóg betere luchtkwaliteit

Het Zehnder ventilatiesysteem kun je zien als de longen van je woning, het zuivert de lucht van pollen, fijnstof, sporen en roetdeeltjes. Is er iemand in jouw gezin met gevoelige longen of allergieën? Of wil je gewoon de allerbeste luchtkwaliteit? De Zehnder filters zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Je kunt de lucht in jouw huis nog schoner krijgen door te kiezen voor een filter met een hogere filtercapaciteit. Daarmee worden meer deeltjes uit de lucht gefilterd om zo allergische reacties te beperken.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.