ComfoTube Therm 90 ventilation tube, DN90, 20 m, black, insulated

ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Kies ComfoTube Therm 90 als je ook wilt koelen met het ventilatiesyteem. Therm... De naam zegt het al. De ronde ventilatiebuizen zijn thermisch geisoleerd met ThermalShield. Daardoor verliest de lucht onderweg geen warmte of koelte. En dat merk je... in comfort én energie!

Nieuwbouw + koelen = ComfoTube Therm 90!

De stevige, ronde ventilatiebuizen van ComfoTube Therm 90 zijn ideaal om in beton te storten. Júist ook bij koeling. Want de thermische isolatie ThermalShield voorkomt condensatie of natte plekken. Het volledige systeem bestaat uit een ronde geïsoleerde luchtverdeelslang, centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

De basis van ComfoTube Therm 90 is de ronde, geïsoleerde ventilatiebuis. Ofwel: de luchtverdeelslang. Deze brengt verse, gekoelde lucht energie-efficient naar de kamers,  zonder warmte of koelte te verliezen.

  • Voorgeïsoleerd met ThermalShield 
  • Flexibel, licht én stevig
  • Geschikt om in te storten
  • Hygiënische binnenkant door Clinside®

Bekijk ComfoTube Therm 90 kanaal 

ComfoTube Therm 90 ventilation tube, DN90, 20 m, black, insulated

Verdeler | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Verdeler ComfoWell Therm verdeelt verse lucht vanuit het hoofdkanaal van de ventilatie-unit over meerdere ComfoTube Therm 90 luchtverdeelslangen. Met slimme schuifprofielen verbind je de componenten handig met elkaar. En maak je het systeem luchtdicht.

 

Hulpstukken | ComfoFit Therm

Roosterboxen | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

De ComfoTube Therm 90 luchtverdeelslang sluit je met een roosterbox aan op designrooster of ventiel of designrooster. Van ronde designroosters, rechthoekige of desingroosters tot lijnroosters: er zit altijd een geschikte roosterbox bij.

 

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Geïsoleerde ventilatiekanalen hebben altijd een plafond of muur als eindbestemming. Passend bij het interieur, werk je deze af- en tovoerpunten netjes af met een design ventilatierooster of ventiel. Ze zijn niet alleen mooi, ze regelen ook de hoeveelheid lucht. En voorkomen geluid, vuil en tocht. 

Geluidsdempers | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Een nog stiller ventilatiesytseem met slimme geluidsdempers. Een demper aan de woningzijde van de ventilatie-unit reduceert het geluid van de ventilatie-unit. En door achter het ventilatieventiel een geluidsdemper te plaatsen, verminder je geluid tussen kanalen.

Toebehoren | ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem

Geïsoleerde ventilatiebuizen installeren? Dan ga je graag goed voorbereid op pad. Met deze materialen en onderdelen installeer je het ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsysteem efficiënt en luchtdicht.

Alles voor het ComfoTube Therm 90 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel bij jou in de buurt en vind alles wat je nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.