[Translate to Nederlands:] Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Kwaliteit op elk niveau

Woningen of appartementen voordelig ventileren? Hoe groot of klein een project ook is, met de ComfoAir E gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke ventilatie-unit met warmteterugwinning heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energiezuinig ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge BENG-eisen voldoet.

Gegarandeerd benodigde kwaliteit

De ComfoAir E voldoet aan alle BENG-eisen en blijft daar ook gegarandeerd aan voldoen na installatie. Dit ventilatiesysteem is een stabiele wtw-unit die betrouwbare balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde combineert. 

Voor installateurs

De ComfoAir E haalt een debiet van 300 m³/h bij een tegendruk van 200 Pa. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. Dankzij de zeer energie-efficiënte en uiterst stille ventilatoren is een energiezuinige en stille ventilatie gewaarborgd, wat de eindgebruiker een optimaal gevoel van comfort geeft.

[Translate to Nederlands:] Installateur in appartement ComfoAir E

Voor architecten en bouwbedrijven

De geluidsdemping in de ComfoAir E zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat, gegenereerd door het stilste ventilatiesysteem op de markt. De combinatie van verschillende technologieën en het toepassen van geluidsdemping in de ComfoAir Pro zorgt voor een zeer prijsefficiënte ventilatie-unit met de gegarandeerde kwaliteit van een A-merk.

[Translate to Nederlands:] Architect aan het werk ComfoAir E

Voldoe aan de BENG-eisen met de ComfoAir E

Het hoge rendement van de ComfoAir E garandeert een zeer energie-efficiënte werking. Dit ventilatiesysteem met warmteterugwinning voldoet tevens aan de geldende BENG-eisen, waardoor u met de ComfoAir E van Zehnder kiest u voor een A-merk van de allerhoogste kwaliteit.

Lees alles over BENG

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat je adviseren!

Of  het nu gaat om ventilatie in de gestapelde bouw of de grondgebonden bouw: het stelt je soms voor uitdagingen. Hoe combineer je een hoge kwaliteit met een lage prijs? En hoe kom je tegemoet aan de strenge BENG-eisen én bied je een energie-efficiënte oplossing? Maak een afspraak voor een adviesgesprek, dan bekijken we samen hoe je meer uit je project kunt halen.

Neem contact met ons op

Zehnder Academy

In de trainingen van Zehnder wordt theorie aan praktijk verbonden. Aan de hand van pakkende voorbeelden leer jij alles wat je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van het beste ventilatie-advies. Na het volgen van de training over o.a. de ComfoAir E ben je volledig op de hoogte van de producteigenschappen van de ComfoAir E (en ComfoAir Q). Je kent de mogelijkheden van de toestellen en weet hoe je ze moet toepassen. 

Meld je aan voor de training

[Translate to Nederlands:] Zehnder Academy praktijktrainingen ComfoAir E
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.