Zehnder Charleston Bar

  • De originele kolomradiator voor de badkamer
  • Klassieke uitstraling
  • Functioneel en gebruiksvriendelijk

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis

Zehnder, Charleston Bar, Bathroom, Bathroom, Barrier-free, Radiators, Comfortable service
Charleston Bar – Centrale verwarming

Kranen in kleur van radiator, flexibele en eenvoudige installatie

De originele kolomradiator

De Zehnder Charleston is uitgegroeid tot een klassieker onder de radiatoren. Ruim 90 jaar geleden werd de eerste Zehnder kolomradiator geproduceerd en deze is in de afgelopen eeuw steeds verder doorontwikkeld tot de innovatieve Charleston van nu. Duurzaam en volgens de laatste technologieën geproduceerd in Europa (made in Germany) en dus ook beschikbaar voor in de badkamer

history, production, radiator

Klassieke uitstraling

De verticale elementbouwwijze van de Zehnder Charleston Bar zorgt voor een klassiek type radiator, die ook in een modernere badkamer zeker tot zijn recht komt. De badkamer versie van deze Zehnder klassieker is beschikbaar in zowel een 2- als 3-koloms variant en heeft, net als de woonkamer versie, een zeer groot bereik qua vermogen. Hierdoor kunnen ook grotere badkamers goed worden verwarmd en behoort het installeren in een lage temperatuur installatie zeker tot de mogelijkheden.

Carleston, Vertical, terracotta faded, bathroom, valve typ T,

Functioneel en gebruiksvriendelijk

Naast een lekker warme badkamer biedt de Charleston Bar ook veel gebruiksgemak. Standaard wordt de radiator geleverd met verchroomde houder, die ervoor zorgt dat je je badhanddoek fijn kunt verwarmen voordat je deze nodig hebt. Ook behoort een ‘easy access bediening’ tot de mogelijkheden zodat je je radiator op gebruikershoogte kunt bedienen. En tot slot biedt de vorm van de Charleston ook de mogelijkheid om deze goed te reinigen waardoor de hygiëne in de badkamer optimaal blijft. Niet alleen functioneel dus maar ook ontzettend gebruiksvriendelijk.

lambswool cleaning brush, 2-column
World of Colours
De Zehnder Subway is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.