Meer dan alleen een carrière

We hebben enkele van onze collega’s gevraagd naar hun persoonlijke ervaringen over werken bij Zehnder.
Zie wat ze zeggen en ontdek wat ons uniek maakt.

Waar staat Zehnder voor?

all about climate | De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. Met onze unieke expertise, onze diensten en energie-efficiënte producten creëren we een positieve omgeving die het welzijn, de gezondheid en productiviteit ondersteunt. Zowel thuis als op het werk. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis.

all about you | Het is dankzij de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team dat we in staat zijn om de beste resultaten te leveren voor onze klanten. Wij staan voor een motiverende en zinvolle werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid voorop staan en de nadruk ligt op wederzijds respect, waardering en transparantie. Wij vinden dat iedereen de ruimte moet krijgen om zijn of haar mening vrij te uiten.

Jouw collega’s bij Zehnder schrijven geschiedenis

Wat motiveert jou? Lever je eigen bijdrage aan ons gezamenlijk succes.

Niek, Sr Engineer LCM

Elke dag kom ik een stap verder

Ik werk nu elf jaar bij Zehnder en mijn werk is zowel uitdagend als fascinerend. Het begon allemaal na mijn studie met een stageplaats als technisch tekenaar. Op dit moment werk ik als Sr Engineer op de afdeling Productontwikkeling en daarnaast ben ik plaatsvervangend manager van deze afdeling. Ik leer hier constant iets nieuws, bij Zehnder zijn geen twee dagen hetzelfde.

Lees verder

Bilele, Machinebediener

Mijn motto is ‘Carpe Diem’

Bonjour, Ciao of hallo. Mijn naam is Bilele Bdira, maar iedereen noemt mij Bilal. Ik ben opgegroeid in Italië en kwam op 18-jarige leeftijd naar Duitsland. Mijn familie is echter afkomstig uit Tunesië. Ik werk sinds 2017 bij Zehnder. Eerst als tijdelijk medewerker totdat mijn manager mij vroeg of ik een leercontract zou willen? Mijn ‘Carpe Diem’ tatoeage betekent ‘Pluk de dag’, en dat doe ik bij Zehnder.

Lees meer

Zehnder is traditioneel in positieve zin; dingen worden altijd goed doordacht. Besluiten worden zorgvuldig genomen. Dat doe ik ook in mijn privéleven.

Sabrina Nufer, Teamleider HR Business Partner bij Zehnder sinds 2010

Ik geniet echt van mijn werk.

Melissa ten Hove, Coördinator Continue Verbetering bij Zehnder sinds 2018

Word onderdeel van ons team
Carriere bij Zehnder
Ontdek de mogelijkheden
Vind jouw baan
Gemakkelijk online solliciteren

Dit is Zehnder

Altijd het beste klimaat

Wij zijn een wereldwijd leider en leverancier van oplossingen voor een energiezuinig, gezond en aangenaam binnenklimaat.

Wereldwijde instelling

Ons wereldwijde succesverhaal wordt geschreven door onze 4.000 werknemers in Europa, China en Noord-Amerika.

Zehnder light motorcycle, history
Wij zijn familie

Het bedrijf is diep geworteld in de ondernemingsgeest van de Zehnder-familie, die nu al 125 jaar de drijfveer voor het bedrijf is. Onze bedrijfscultuur wordt sterk beïnvloed door onze waarden: klantgerichtheid, respect, vertrouwen, nieuwsgierigheid en openheid.

Laten we samen groeien

Dankzij onze gepassioneerde binnenklimaatfans groeit Zehnder snel. Wil je ook een bijdrage leveren aan het succesverhaal en helpen bij de ontwikkeling van innovaties voor morgen?

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.