Elke dag kom ik een stap verder

Niek Blokland, Sr Engineer LCM
bij Zehnder sinds 2011

Ik kwam na mijn studie bij Zehnder terecht via een stage als technisch tekenaar en ben sindsdien bij het bedrijf. Ik kan hier mijn technische kennis verdiepen, heb vele opleidingsmogelijkheden en geniet ervan dat ik vele dingen zelf kan bepalen.

Ik vind het vooral leuk om te werken aan projecten op het gebied van productontwikkeling. Ik kan mijn kennis als technisch specialist uitbreiden en bijna elke dag verder perfectioneren. Hoewel ik al meer dan 10 jaar bij Zehnder werk, valt er nog zoveel meer te leren. Het is zeer motiverend dat iedereen zijn knowhow wil delen en elkaar ondersteunt. Deze bedrijfscultuur helpt ons en het bedrijf verder.

Vanuit mijn privéleven weet ik dat het belangrijk is om eerlijk en open met elkaar om te gaan. Dat wordt ook bij Zehnder gewaardeerd.

Niek Blokland, Sr Engineer LCM

De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis. 

We weten dat onze uitstekende resultaten gebaseerd zijn op de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team. We creëren een motiverende en zinvolle werkomgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds respect, waardering en transparantie.

Wat is onze drijfveer? Om ons altijd te verbeteren, samen.

Drie vragen aan Niek

Waarvoor staat Zehnder volgens jou – welke concepten associeer je met het bedrijf?

“Gezondheid, passie en veiligheid.”

Een blik in de toekomst: waar zie je jezelf de komende jaren?

“Ik heb geprobeerd om mijzelf te ontwikkelen tot manager, maar momenteel is het niet iets dat echt bij mij past. Daarom ontwikkel ik mezelf verder als technisch specialist. Misschien denk ik er over 10 of 20 jaar anders over en wil ik meer verantwoordelijkheid hebben over mensen. Ik weet zeker dat Zehnder mij dan die kans zal geven.”

Wat betekent duurzaamheid bij Zehnder voor jou? Wat zou kunnen worden verbeterd?

“Voor mij betekent duurzaamheid dat een product lang meegaat en niet wordt weggegooid. Om in de toekomst efficiënter met grondstoffen om te gaan, zou ik nog meer onderdelen in producten integreren die gemakkelijk kunnen worden vervangen als reparatie nodig is. Ook is het gewoon logisch om milieuvriendelijke en gerecyclede materialen te gebruiken.”

Inzichten in ons bedrijf

Waarom zijn onze werknemers zo tevreden over hun werk, wat is hun motivatie en wat zijn hun toekomstwensen?
Hier vind je meer informatie over werken bij Zehnder

Lees verder

Word onderdeel van ons team
Carriere bij Zehnder
Ontdek de mogelijkheden
Vind jouw baan
Gemakkelijk online solliciteren
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.