Doelen en uitdagingen

Een helder concept. Met extra service voor kopers én een soepel bouwproces. Dat is win-win

Wie bij THUIS - de showroom in Utrecht binnenstapt, kan in één dag bijna alle keuzes maken voor zijn nieuwe woning. Van keukens en badkamers tot wandafwerking, helemaal naar eigen smaak. Zelfs de gordijnen kunnen al worden uitgezocht. Dat scheelt kopers heel wat tijd en uitzoekwerk. Met ruime keuze, maar zónder keuzestress, naar een woonklare woning. Tegelijkertijd zet THUIS - de showroom met dit concept ook in op een helder bouwproces: met duidelijke afspraken en kwaliteitsproducten. En dát komt iedereen ten goede. We zijn dan ook trots dat THUIS - de showroom 100% voor Zehnder kiest als samenwerkingspartner in badkamerradiatoren.

Project

Divers

Producten

Elektrische badkamerradiatoren in meerdere modellen en kleuren

Samenwerking

THUIS - de showroom

Kwaliteit meets service

THUIS met Zehnder

Veel kwaliteit, verzameld op een plek die inspireert. Bij THUIS hebben kopers keuze zonder de stress ervan. Djamilla Kooiker van Zehnder: “Dat is precies hoe we met THUIS het assortiment van elektrische radiatoren hebben samengesteld. Je vindt er de bestsellers, van design tot landelijk, in meerdere kleuren. Zo is er voor elke smaak iets te vinden, zonder overladen te worden.” Mesut Kilic van THUIS de showroom: “We hebben de wensen van onze kopers aardig in beeld. Zo weten we dat, als een klant met zorg een zwarte badkamer met zwarte kranen uitzoekt, er ook een wens is voor een zwarte designradiator. Aan zulke wensen kunnen we nu makkelijker voldoen, daar zijn we blij mee.”

Voorkom faalkosten

Power voor de installateur

Een soepel bouwproces. Met dit nieuwe concept maakt THUIS - de showroom het proces óók voor bouwers en installateurs gemakkelijker. Djamilla: “Zo heb je als installateur dagelijks dezelfde techniek in handen. Dat lijkt een inkopper, maar zo grijpt een installateur nooit mis. Dat werkt prettiger, maar je voorkomt ook verrassingen op de bouw. En dus faalkosten. Alle radiatoren worden plug & play door ons geleverd. Ze zijn altijd gevuld, voorzien van een stekker en afstandsbediening. Een pré voor de koper: de bevestiging heeft altijd dezelfde kleur als de radiator.”

We vulden onze showroom met A-merken, omdat we kwaliteit voor onze kopers willen. En: kwaliteitsmerken zijn goed verkrijgbaar. Dat is belangrijk voor onze installatiepartners.

Mesut Kilic, THUIS - de showroom | Dura Vermeer

Dura deelt

B2B-concept voor aannemers

In de bouw hebben we allemaal onze focus op de beste service en kwaliteit. Maar lang niet altijd hebben we een eigen showroom voorhanden. Daarom kunnen ook ontwikkelaars, beleggers of andere aannemers gebruikmaken van THUIS - de showroom. Daarvoor ontwikkelde THUIS een speciaal B2B-concept.

De voordelen van elektrisch verwarmen

Tegenwoordig is de keuze voor een radiator in de badkamer vrijwel altijd elektrisch. En dat begrijpen we heel goed. Want met een elektrische radiator maak je je badkamer snel comfortabel. Zonder dat je energie verspilt door onnodig het hele huis op te warmen. Zo berekent hij hoeveel frisse lucht er binnen moet komen, zónder dat die lucht door de warmtewisselaar gaat. Dat brengt bijvoorbeeld extra koeling op een warme zomernacht.

Hoe het werkt

Zie je een badkamer bij THUIS - de showroom, dan is de elektrische badkamerradiator van Zehnder. Dat is zeker. Want als partner werken we samen om woningen kwalitatief, gezond en soepel (af) te bouwen.

De voordelen

  • Hoge service voor kopers;
  • Met 100% Zehnder badkamerradiatoren;
  • Ruime keuze, zonder keuzestress;
  • Zehnder plug & play badkamerradiatoren helpen installateurs efficiënter te werken;
  • Met een helder concept werken we samen aan minder faalkosten.

Ontdek onze producten voor de Galaxy Tower:

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.