Elektrische radiatoren

Elektrische verwarming is een slimme keuze: elektrische radiatoren zijn duurzaam, verwarmen de ruimte extra snel en zijn dé perfecte aanvulling op een warmtepomp en vloerverwarming. En de installatie? Die is zo gedaan, dankzij het Plug & play-principe. Met ons uitgebreid aanbod van modellen en kleuren hebt u ook nog eens een ruime keuze. (Elektrisch) verwarmen was nog nooit zo makkelijk!

  • Volledig elektrisch
  • Snel en gemakkelijk
  • Breed assortiment

  Volledig elektrisch

  Elektrisch verwarmen met een designradiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw én renovatie met zonnepanelen. Een woning van nu verwarm je volledig elektrisch door een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming (voor comfortabele warmte op het gelijkvloers). In combinatie met een elektrische radiator in de slaap- en badkamer is er zo in álle ruimten snel comfortabele warmte. En wanneer er zonnepanelen worden gebruikt voor het opwekken van energie, is elektrisch verwarmen ook nog eens een duurzame verwarmingsoplossing.

  Snel en gemakkelijk

  De installatie kan eigenlijk niet makkelijker: ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Check! Met elektrische radiatoren is het aanleggen van leidingen verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenste plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik. Zo zorgt de radiator ervoor dat het aangenaam warm wordt in snel tempo. Ideaal voor in de badkamer, waar je het natuurlijk graag snel lekker warm wilt. Precies wanneer jij dat wilt.

  Zeta: tijdloos design voor elk budget

  Subtiele elegantie en heldere lijnen. Met het vlakke design van de horizontale buizen combineert de Zehnder Zeta tijdloze vorm en functie in de moderne badkamer. De subtiele en ronde geometrie van de platte buizen, die tussen de collectoren zijn gepositioneerd, zorgen voor een elegant design van de radiator. De korte muurafstand zorgt er bovendien voor dat de Zeta weinig ruimte inneemt en dus ook goed bruikbaar is in kleinere badkamers. De radiator is zowel verkrijgbaar in elektrische uitvoering in de kleuren wit en zwart, als in CV-uitvoering in de kleur wit en past in ieder badkamerbudget.

  Alles over de Zehnder Zeta 

  Zehnder Zeta, black matt , bathroom, ART1E-120-050

  Charleston Elektrisch

  Het icoon onder de kolomradiatoren bestaat ook als elektrische radiator. En er is werkelijk voor ieder wat wils: de Zehnder Charleston elektrische radiator is verkrijgbaar in zowat alle vormen en kleuren, waaronder nu ook nieuwe verticale modellen. Voor comfortabele warmte met de ultieme tijdloze uitstraling. Met een energieverbruik van slechts 0,5 W of minder in de stand-by-modus is deze radiator bovendien zeer energie-efficiënt.

  Ontdek de Zehnder Charleston Elektrisch

  Charleston vertical electric, Living room, Mother Earth, The Sanctuary, Racy,

  Veel kleurmogelijkheden

  Een radiator in een waanzinnige kleur is als een stukje kunst aan de muur: het kan een echte eyecatcher zijn, maar ook helemaal opgaan in de ruimte. Kortom, de kleur van de radiator is allesbepalend. Kies daarom een kleur die bij je past en laat je inspireren.  

  Kies je kleur      

  Whitepaper

  Toekomstbestendig verwarmen met elektrische radiatoren

  Wie voor een immens project zoals een nieuwbouw of renovatie staat, merkt al snel dat er een hoop keuzes moeten worden gemaakt. En zeker rond verwarming en energie. Onze inzichten rond elektrische radiatoren zullen je alvast op weg helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke woonbeleving.

  Lees het whitepaper

  Een elektrische radiator voor iedereen

  Zehdner Zeta, traffic white, Bathroom, ART1E-120-050
  Deze elektrische radiatoren in jouw woning?

  Bezoek een showroom om ons aanbod van elektrische radiatoren in het echt te bekijken en vind een installateur bij jou in de buurt.

  Aan de slag? Kom in de lucht!
  Zehnder Service & Kennis
  Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
  Vragen? Hulp nodig?
  Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
  Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

  Algemeen-verzoek

  Naar contactformulier

  Ventilatieberekening aanvragen

  Naar contactformulier

  Verzoek om service en reserveonderdelen

  Naar contactformulier
  Nog vragen? Bel ons gerust.

  Algemeen verzoek

  +31 (0) 38 429 69 11

  Ventilatieberekening aanvragen

  +31 (0) 38 429 62 20

  Verzoek om service en reserveonderdelen

  Vrij nummer

  +31 (0) 38 429 69 11
  MyZehnder-portaal

  Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.