Elektrisch verwarmen met plug-in

We passen met z’n allen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op elektrisch verwarmen. Elke ruimte in huis kun je elektrisch verwarmen en met een Plug-in radiator van Zehnder heb je ruime keuze. De Plug-in radiatoren zijn duurzaam en tevens dé perfecte aanvulling op vloerverwarming en een warmtepomp. En installeren is zo gepiept: je bevestigt de elektrische radiator aan de wand en plugt hem in het stopcontact. Zo creëer je in een handomdraai een comfortabel klimaat in iedere ruimte van het huis. (Elektrisch) verwarmen was nog nooit zo makkelijk!

  • Volledig elektrisch
  • Snel en gemakkelijk
  • Breed assortiment

Volledig elektrisch

Elektrisch verwarmen met een plug-in radiator van Zehnder is uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw én renovatie met zonnepanelen. Een woning van nu verwarm je volledig elektrisch door een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming (voor comfortabele warmte op de begane grond). In combinatie met een plug-in radiator in de slaap- en badkamer betekent dat dus in álle ruimten een snelle en comfortabele warmte. En omdat er zonnepanelen worden gebruikt voor energieopwekking, is elektrisch verwarmen ook nog eens een duurzame verwarmingsoplossing.

Snel en gemakkelijk

Bevestigen kan eigenlijk niet makkelijker: ophangen, stekker in het stopcontact en klaar. Check! Met deze plug-in radiatoren is het aanleggen van verwarmingsbuizen verleden tijd. Hang de radiator op elke gewenst plek met een stopcontact in de buurt en plaats de draadloze bediening binnen handbereik. Zo verwarm je de ruimte snel én zorgt de plug-in radiator ervoor dat het aangenaam warm wordt in korte tijd. Dit wordt ook wel ‘heat on demand’ genoemd. En dat is zeer comfortabel.

Fina Lean Bar

Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. Het platte, slanke en gladde design van de designradiator en de afgeronde zijkanten, maken van de Fina Lean Bar een echte blikvanger in de ruimte, waarbij de badhanddoeken heerlijk worden voorverwarmd.

Bekijk de Fina Lean Bar

Fare Tech: nog beter!

De Zehnder Fare Tech is de stijlvolle oplossing voor ieder thuiskantoor, slaap- of leefruimte. De elegant gebogen elektrische radiator maakt een kwaliteitsstatement in deze ruimtes waar op een koude dag snel warmte gewenst is. Het Fare Tech assortiment is nu nog verder vernieuwd, waardoor ook bediening via de Zehnder app tot de mogelijkheden behoort.

Ontdek de vernieuwde Fare Tech

Whitepaper

Toekomstbestendig verwarmen met elektrische radiatoren

Wie voor een immens project zoals een nieuwbouw of renovatie staat, merkt al snel dat er een hoop keuzes moeten worden gemaakt. Niet in het minst rond verwarming en energie. Onze inzichten rond elektrische radiatoren zullen je alvast helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw specifieke woonbeleving.

Download het whitepaper

Veel (kleur)mogelijkheden

Een radiator in een waanzinnige kleur is als een stukje kunst aan de muur: het kan een echte eyecatcher zijn, maar ook helemaal opgaan in de ruimte. Kortom, de kleur van de radiator is allesbepalend. Kies daarom een kleur die bij je past en laat je inspireren.  

Kies je kleur      Ontvang de kleurenkaart

Elektrische radiator voor elke wens

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.