Coloured valves, coloured valve, 50 mm valve, New Colour World

Zehnder Ribbon

  • Modern Italiaans design
  • Onzichtbare muurbevestiging
  • Leverbaar in alle kleuren en oppervlakken

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Modern Italiaans design

Zehnder Ribbon is ontworpen door het gerenommeerde ontwerp- en architectuurbureau King & Miranda Design in Milaan. De designers lieten zich bij het ontwerp inspireren door de klassieke en hedendaagse Italiaanse architectuur. Dit vertaalden ze naar een elegant, eigentijds ontwerp; dynamisch gepositioneerde, platte buizen met kleine diepteverschillen. Dit maakt de Zehnder Ribbon een lust voor het oog en een functionele handdoekwarmer.

Onzichtbare muurbevestiging

Op het eerste oog lijkt de Zehnder Ribbon haast te zweven in de ruimte. Dit komt door de slim geplaatste muurbevestigingen. Bij een vooraanzicht zitten deze namelijk verstopt achter de collector. Hierdoor komt het elegante design van de Zehnder Ribbon nóg beter tot zijn recht in de ruimte.

Asset CZ, Ribbon, cut-out, large distances

Leverbaar in alle kleuren en oppervlakken

De Zehnder Ribbon is een echte eyecatcher. Deze designradiator past bij ieder interieur doordat het verkrijgbaar is in alle kleuren en oppervlakken van de Zehnder kleurenkaart.

Zehnder Kennisbank

Op zoek naar informatie over storingen, instructies, filters, een specifiek product of accessoires? In onze kennisbank vind je als installateur alle benodigde informatie.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.