Zehnder Fina Lean Bar

  • Purisme in zijn mooiste vorm
  • Aangename warmte in de badkamer
  • Voor het hele gezin

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Purisme in zijn mooiste vorm

Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. Het platte, slanke en gladde design van de designradiator en de afgeronde zijkanten, maken van de Fina Lean Bar een echte blikvanger in de ruimte, waarbij bovendien de badhanddoeken heerlijk worden voorverwarmd.

Aangename warmte in de badkamer

Het grote oppervlak van de Zehnder Fina Lean Bar zorgt voor een aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon op een koude winterdag. Daarnaast zorgen het platte ontwerp en het lage watergehalte in de radiator voor een hoge energie-efficiëntie en een snelle opwarming, waarmee installatie in een lage temperatuur systeem, zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp, zeer aantrekkelijk is.

Voor het hele gezin

De Zehnder Fina Lean Bar heeft een design verchroomde handdoekhouder, die traploos en eenvoudig in hoogte te verstellen is. Hierdoor kunnen de handdoeken eenvoudig door ieder gezinslid worden opgehangen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een extra houder toe te voegen, zodat ook de kinderhanddoeken lekker kunnen worden voorverwarmd. Ideaal voor de gezinsbadkamer.

ISH
World of Colours

De Zehnder Fina Lean Bar is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.