Zehnder metropolitan Bar, MEP 180-50, Coloured bar, bathroom, Milieu,

Zehnder Metropolitan Bar

  • Een echte eyecatcher
  • Extra plat design
  • Lijkt aan de muur te zweven

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Een echte eyecatcher

Het innovatieve design van de Zehnder Metropolitan Bar maakt iedere moderne badkamer helemaal af. Het vlakke kader gecombineerd met vlakke buizen zorgen voor een elegante uitstraling. De verchroomde handdoekhouder maakt het ophangen en voorverwarmen van handdoeken zeer eenvoudig. En met de keuze van jouw favoriete kleur uit de Zehnder World of Colours maak je van jouw radiator een echte eyecatcher

Zehnder metropolitan Bar, MEP 180-60, Coloured bar, bathroom, Milieu,

Extra plat design

De Metropolitan Bar combineert een rondom lopend driehoekig profielkader met vlakke horizontale verwarmingsbuizen. De onzichtbare verbindingen tussen beide elementen en de gladde afwerking zorgen voor een extra plat design. Hierdoor is er veel verwarmingsoppervlak beschikbaar, wat zorgt voor een groter aandeel van fijne stralingswarmte in de bad- of woonkamer. Naast elegant en mooi, dus ook zeer comfortabel.

Lijkt aan de muur te zweven

Het subtiele ontwerp wordt extra kracht bijgegeven door de muurbevestiging van de radiator. Deze bevestigingen in de kleur van de radiator bevinden zich namelijk aan het kader waardoor deze niet zichtbaar zijn als je voor de radiator staat. Hierdoor en door de verfijnde vormgeving lijkt het alsof de radiator ‘aan’ de muur zweeft, een optische illusie.

bathroom, wall mounting, towel rail, towel bar, Towel holder
World of Colours
De Zehnder Subway is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.