Zehnder Zeta, black matt , bathroom, ART1E-120-050

Zehnder Zeta

  • Tijdloos design voor elk budget
  • Vlak en esthetisch ontwerp
  • Royale ruimte tussen de buizen

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Tijdloos design voor elk budget

Subtiele elegantie en heldere lijnen. Met het vlakke design van de horizontale buizen combineert de Zehnder Zeta tijdloze vorm en functie in de moderne badkamer. De radiator is zowel verkrijgbaar in elektrische uitvoering in de kleuren wit en zwart, als in CV-uitvoering in de kleur wit en past in ieder badkamerbudget.

Vlak en esthetisch ontwerp

De Zehnder Zeta markeert zich door de combinatie van ronde collectoren en platte horizontale buizen. De subtiele en ronde geometrie van de platte buizen, die tussen de collectoren zijn gepositioneerd, zorgen voor een elegant design van de radiator. De korte muurafstand zorgt er bovendien voor dat de Zeta weinig ruimte inneemt en dus ook goed bruikbaar is in kleinere badkamers.

Royale ruimte tussen de buizen

In het design van de Zehnder Zeta speelt ook gebruiksgemak een belangrijke factor. De royale speling tussen de buizen maakt het ophangen en verwarmen van handdoeken eenvoudig. Ook zorgt deze ruimte ervoor dat het schoonmaken van de radiator gemakkelijk is, waardoor de Zehnder Zeta altijd blijft stralen in je badkamer.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.