Zehnder kwaliteits filters volgens de internationale ISO norm 16890

Fijnstof, pollen, sporen of roetdeeltjes – dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een perfect afgestemde eenheid van ventilatie-unit, luchtfilters en optimale luchtverdeling gecreëerd, die in elke situatie aan de hoogste eisen voldoet. Dit betekent dat de binnenlucht in sommige gevallen zelfs schoner wordt dan de buitenlucht. Originele luchtfilters van Zehnder filteren de kleinste partikels uit de lucht – wat gemeten wordt door de ISO-norm 16890. Deze luchtfilternorm heeft betrekking op de toenemende vraag naar een gezond binnenklimaat en zorgt ervoor dat bij de classificatie van luchtfilters de effectiviteit met betrekking tot fijnstof wordt gemeten.

Schone lucht: Wat regelt de luchtfilternorm ISO 16890?

Schone lucht is bevorderlijk voor je gezondheid en welbehagen, zorgt voor een gezondere slaap en verhoogt het concentratie- en prestatievermogen.

Duurzaam, hygiënisch, energiezuinig: originele luchtfilters van Zehnder

 De Zehnder oplossingen voldoen aan de hoogste gezondheidsnormen. Daarom voldoen onze originele luchtfilters aan alle voorwaarden die door de internationale luchtfilternorm worden gesteld en waarborgen ze een binnenklimaat dat op jouw behoeften afgestemd is.

Profiteer met originele luchtfilters van Zehnder van een gezond binnenklimaat, waarbij het luchtfilter langer meegaat dan klassieke luchtfilters. Originele luchtfilters van Zehnder zijn geluidsarmer en energiezuiniger: De ventilatie-unit verbruikt minder stroom met originele luchtfilters – waardoor jij geld bespaart.

Advantages, original filter, filter, loop, english, ISO 16890, ISO16890

Langere levensduur

20% meer lamellen en een hoge stabiliteit van onze producten zorgen voor een langere levenscyclus in vergelijking met klassieke luchtfilters.

Meer

longer life cycle, life cycle, more lamellas, hourglass, cycle, ISO 16890, ISO16890

Geluidsarmer

Onze systemen werken nagenoeg geluidloos. Klassieke producten maken drie keer zoveel geluid. Originele luchtfilters van Zehnder verminderen dus stress door lawaai.

Meer

quieter, quieter, no sound, speakers, ISO 16890, ISO16890

Efficiëntere werking

Met originele luchtfilters van Zehnder verbruikt uw ventilatie-unit minder stroom dan klassieke systemen.

Meer

efficient operation, energy saving, piggy, pig, electricity, ISO 16890, ISO16890

De luchtfilternorm ISO 16890: Met Zehnder gegarandeerd schone lucht tot aan het kleinste partikel

De ISO 16890 norm maakt een onderscheid tussen vier filterklassen en zorgt ervoor dat bij de meting rekening wordt gehouden met verschillende partikelgroottes tot aan de kleinste partikels in de lucht, zodat je nog beter kunt beslissen welk luchtfilter voor jou het juiste is.

Verzekerd zijn van schone lucht?
Bestel hier je Zehnder Original Filters en wees verzekerd van gezonde binnenlucht
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.