King of the building

Maak kennis met ComfoRoof MX. De dakventilator voor iedere ventilatie-situatie.

Future proof ventileren

Ontelbaar veel woningen, scholen en (kleine) bedrijven in Nederland worden mechanisch geventileerd met een Zehnder dakventilator. Kijk maar eens omhoog, de kans is groot dat je een Zehnder VDX of MX op het dak ziet staan. Zoals deze generaties dakventilatoren telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook de nieuwe ComfoRoof MX nu al klaar voor de eisen van de toekomst. Voor op-en-top dakventilatie.  

Ontdek ComfoRoof MX

Webinar

Schrijf je in voor het webinar op 28 mei en ontdek wat de nieuwe ComfoRoof MX voor jou kan betekenen.  

Ik schrijf me in

Ontdek het installatie- en gebruiksgemak

3 uitvoeringen

Met 3 uitvoeringen en 4 groottes kan de ComfoRoof MX elke situatie voorzien van het benodigde ventilatie volume.

Inregelen via telefoon

De dakventilatoren zijn via de telefoon inregelbaar. Een heel gemak ten opzichte van vroeger, het is snel bij de hand en bijgewerkt. 

Duurzaamheid

Met de ComfoRoof MX Move-Up focussen we op duurzaamheid want de behuizing kan blijven staan. Enkel de motor-vleugel combinatie wordt vervangen.

Duurzame upgrade

Wist je dat alle eerdere generaties Zehnder dakventilatoren zijn uitgevoerd in eenzelfde maatvoering?  Hierdoor kun je met enkel de Move Up, de MX motor-vleugel combinatie, bestaande units op een duurzame manier upgraden.  
 
De Move Up past één-op-één op al haar voorgangers (MX en VDX). Demonteer de oude motor-vleugel combinatie uit de behuizing van de dakventilator, plaats de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade. De behuizing en dakopstand blijven staan, die kunnen hergebruikt worden. Zo bespaar je eenvoudig tijd, energie en materiaal.

Helden op het dak

Hoogtevrees is geen issue. Kennis, kunde, ervaring en specialisme zeker wel. Gesierd door bescheidenheid stijgen deze installateurs letterlijk én figuurlijk boven alles en iedereen uit. Als heuse ‘king of the building’ werken ze op de hoogste gebouwen van Nederland en België. Inspirerende verhalen vanaf grote hoogte.  

Lees het verhaal

Jouw MX laten inregelen? Ontdek waarom het een must is!
Een groot project voor de boeg, handen te kort in je team, te weinig tijd of wil je gewoon 100% zekerheid? Met de Zehnder inregelservice ben je zeker dat alles op maat is afgesteld.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.