J.E. Stork Air vervangen door Zehnder

Ben je op zoek naar een vervanger voor een J.E. StorkAir ventilatie-oplossing? Dan is het goed om te weten dat Stork Air tegenwoordig 'Zehnder' heet. De producten? Die zijn nog even betrouwbaar en daarnaast stiller en energiezuiniger geworden.

In het jaar 1937 werd 'J.E. Stork Ringventilatoren NV' opgericht. Dit werd gedaan door Jurriaan Engelbert Stork in Den Haag. Zo'n dertig jaar later verhuisde het bedrijf naar Zwolle. J.E. StorkAir maakte kwalitatief sterke ventilatoren. Deze ventilatoren werden werelwijd bekend. In 2002 ging het Nederlandse bedrijf samen met de van oorsprong Zwitserse Zehnder Group. Sinds 2015 is de naam van het ventilatiemerk 'Zehnder - J.E. StorkAir' afgekort tot 'Zehnder'.

Lees meer over (de historie van) Zehnder 

J.E. Stork Air ventilatieboxen

Dankzij de lange levensduur van de J.E. StorkAir ventilatieboxen duiken ze nog geregeld in het veld op. Wil je weten welke ventialtiebox je voor je hebt? En wil je weten welke zuinige en stille vervanger van Zehnder ervoor in de plaats kan komen? Bekijk dan het overzicht hieronder.

J.E. Stork Air WTW

De eerste WTW-unit van J.E. StorkAir werd in 1980 geïntroduceerd. Sindsdien is de ontwikkeling van de warmteterugwin ventilatie in rap tempo doorgegaan. Wil je weten welk Zehnder product een goede vervanger is voor jouw J.E. StorkAir WTW-unit? Bekijk dan het overzicht hieronder.

J.E. Stork Air Dak- en pijpventilatoren

De dakventilatoren en pijpventilatoren van Zehnder (voorheen J.E. StorkAir) zijn ijzersterk. De eerste dakventilator werd in 1965 geproduceerd. Door weer en wind zorgen de dak- en pijpventilatoren voor verse binnenlucht. Benieuwd naar een waardige vervanger voor je oude J.E. StorkAir-exemplaar? Bekijk dan het overzicht hieronder.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.