ComfoAir Standard

  • Hoog rendement voor een betaalbare prijs
  • Bewezen betrouwbaar
  • Ideale WTW-unit voor renovatie en vervanging

Voor elke situatie een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Hoog rendement voor een betaalbare prijs

Met de ComfoAir Standard 300 kies je voor een scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze WTW-unit is voorzien van bewezen technologieën en heeft daarmee één van de hoogste warmteterugwin-rendementen in zijn klasse. De ventilatie-unit zorgt voor een gezonde, comfortabele woning mét een lage energierekening.

Bewezen betrouwbaar

De comfoAir Standard 300 is een robuuste Zehnder WTW-unit van Nederlandse bodem. Het is de waardige opvolger van de WHR 930; de betrouwbare ventilatie-unit met warmteterugwinning die al meer dan 150.000 woningen wereldwijd voorziet van een gezond binnenklimaat. Dat is wat je noemt bewezen Zehnder kwaliteit.

Ideale WTW-unit voor renovatie en vervanging

Met aansluitingen die op exact dezelfde plek zitten als bij zijn voorgangers, is de ComfoAir Standard 300 ontworpen voor gemakkelijke 1 op 1 vervanging. Daarnaast is deze WTW-unit door zijn uitstekende spec’s in combinatie met een scherpe aanschafprijs ook zeer aantrekkelijk voor (grootschalige) renovatieprojecten.

Bestel eenvoudig originele Zehnder filters
Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.