Serviceonderdelen voor duurzaam ventileren

De levensduur van je Zehnder-producten verlengen? Dat kan met serviceonderdelen. Een gezond en comfortabel binnenklimaat is van levensbelang, en daar zorgt een goed werkend ventilatiesysteem voor. En gaat er dan een keer een onderdeel stuk of werkt de ventilatie-unit niet meer naar behoren, dan is snelle en vakkundige reparatie gewenst. Daarom levert Zehnder van al haar producten serviceonderdelen. Die zijn er, mocht er een onderdeel kapot gaan. Zo verleng je de levensduur van het ventilatiesysteem en behoud je de zekerheid van een gezond en comfortabel binnenklimaat. 

Alle serviceonderdelen overzichtelijk bij elkaar

Alle serviceonderdelen op één pagina, om te voorkomen dat je als monteur onnodig lang op zoek bent naar het passende serviceonderdeel. Je vindt het juiste vervangende onderdeel snel en gemakkelijk door op het type ventilatie-unit te klikken in de lijst hieronder. Zoek het onderdeel op in de exploded view of tabel in het bijbehorende document en bestel het onderdeel vervolgens bij jouw leverancier. Zo heb je gegarandeerd een passend serviceonderdeel van dezelfde kwaliteit.

Zehnder filters

Iedere wtw-unit van Zehnder is uitgerust met filters om de lucht in huis te filteren. Ze zorgen voor een optimaal binnenklimaat en zijn gemakkelijk te vervangen. Doe dit minimaal twee keer per jaar en geniet van de voordelen van zuivere binnenlucht. Dat is ook goed voor de levensduur van je ventilatiesysteem. Het houdt de energiekosten laag en zo behoud je een stil en comfortabel ventilatiesysteem.

Bestel direct je Zehnder Original filters

[Translate to Nederlands:] Zehnder-installateur-wtw-unit
Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.