Training Flyer, expert consultation, course, CSY training center, academy, Comfo

Zehnder Basis ventilatie

Deze training staat aan de basis van alle andere trainingen die je bij Zehnder kunt volgen. Wanneer je actief bent in de ventilatie wil je weten waarom ventileren zo belangrijk is, welke systemen er zijn, en wat voor jouw werk de belangrijkste regelgeving is. Verder leer je hoe een WTW ventilatiesysteem werkt, waarom het zo werkt en waar je op moet letten wanneer je er mee aan de slag gaat.

Wat krijg je nadien mee:

  • Een samenvatting van de lesstof
  • Het Zehnder Basis ventilatie certificaat
  • Toegang tot veel meer interessante opleidingen

 

Voor wie:

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van ventilatie. Er zijn geen toelatingseisen.

 

Locatie:

De training wordt gegeven in het speciaal daarvoor ingerichte Kenniscentrum “Zehnder Academy” in het pand van Zehnder Group Nederland aan de Lingenstraat 2 in Zwolle.

Schrijf je gratis in

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig en wordt kosteloos aangeboden.

Schrijf je hier in als de button niet werkt

Liever vanuit huis?

Volg de e-learning

Ook interessant

Praktijktraining
Inregelen ventilatie systemen voor individuele woningbouw

Een training gericht op het zelfstandig en vlot inregelen van een ventilatiesysteem. Hierdoor beschikt de gebruiker over een efficiënter en comfortabeler systeem dat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat. Zo combineer je tevreden klanten én verbreedt je jouw kennis in de ventilatietechniek. 

Praktijktraining
Inregelen ventilatie systemen voor gestapelde woningbouw

Na het volgen van deze training kun je zelfstandig en vlot een CRMX afzuigventilatiesysteem inregelen. Dat betekent veel profijt voor de eindgebruiker door een efficiënter en comfortabeler ventilatiesysteem dat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Praktijktraining
Onderhoud en service ventilatiesysteem D, WHR serie

Na het volgen van deze training bent u bekend met de Zehnder WHR serie WTW-systemen en weet u hoe deze producten moeten worden onderhouden. U bent in staat om met behulp van toesteldocumentatie en een mobiele app de belangrijkste storingen te herkennen en op te lossen.

Praktijktraining
Onderhoud en service ventilatiesysteem D, ComfoAir Q en E

Na het volgen van deze training bent u bekend met de Zehnder ComfoAir Q en ComfoAir E serie WTW systemen en weet u hoe deze producten moeten worden onderhouden. U bent in staat om met behulp van toesteldocumentatie en een mobiele app de belangrijkste storingen te herkennen en op te lossen.

Praktijktraining
Onderhoud en service ventilatiesysteem C

Na het volgen van deze training ben je bekend met de Zehnder afzuigventilatie systemen zoals CMF, CVF, RPM(e), MX etc. en weet je hoe je deze producten moet onderhouden.

Praktijktraining
Ontwerpen ventilatie - Module 1 - voor de woningbouw

Na het volgen van deze training kun je op basis van de actuele wetgeving een ventilatieplan maken dat voldoet aan alle eisen en actuele inzichten voor een gezonde woning.

Praktijktraining
Ontwerpen ventilatie - Module 2 - voor de woningbouw

Na het volgen van deze vervolgtraining kun je op basis van het ventilatieplan uit module 1 een ventilatiesysteem ontwerpen dat voldoet aan alle eisen en de huidige stand der techniek.

Praktijktraining
Ontwerpen ventilatie - Module 3 - voor de woningbouw

Na het volgen van deze vervolgtraining kun je de basis leggen voor het totale ventilatiesysteem waarbij het geleerde uit module 1 en 2 worden gebruikt om tot een gedegen advies te komen zodat jouw klant precies krijgt wat hij wil en wat hij nodig heeft.

Basistraining
Zehnder Radiatoren

Na deze training heb je een indruk van de Zehnder mogelijkheden op het gebied van comfortabel verwarmen.

Ook leer je hoe om de juiste radiator te kiezen als je met andere temperaturen te maken hebt dan wat in de documentatie staat en hoe de regeling van de elektrische radiatoren werkt.

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.