CO2 Sensor

Ventilatie regel- en schakelapparatuur

Met de juiste regel- en schakelapparatuur kan de ventilatie zo worden aangepast dat het volledig past bij het huis en haar bewoner(s). Kies voor de juiste (automatische) instellingen en geniet van een energie-efficiënt, comfortabel en gezond binnenklimaat. 

Eenvoudig regelen en schakelen

Voor het regelen en schakelen van de diverse dak- en kanaalventilatoren zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Gebruik de BS voor het aan- en uitschakelen van de VDX of regel het het toerental van de VDX en MX met een SAG toerenschakelaar. Met de LTG temperatuurregelaar voor gelijkstroom regel je traploos het toerental van de MX ventilatoren. Regelaars voor de MX zijn er in DNG dag/nachtregelaar. Gebruik de SA 1-3 V standenschakelaar voor het op afstand schakelen van dakventilatoren. Vraaggestuurd ventileren? Gebruik dan de CO2-sensor om zo de CO2-concentratie in de ruimte te meten en de ventilatie hierop aan te passen.

Overzicht van regel- en schakelapparatuur

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Ventilatieberekening aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

+31 (0) 38 429 69 11
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.